Cota 2 la pariuri 16.02.2020

0

Chiar daca nu traversez cea mai buna forma, raman pe profit in aceasta luna. Joc un bilet moderat duminica si consider ca sunt sanse foarte mari.

Am ales prima liga din Scotia si al doilea esalon din Olanda, tocmai pentru a evita campionatele mari. Vezi mai jos biletul recomandat.

cota 2

1. Pronostic Aberdeen – Celtic (14:00)

Cota la minim doua goluri marcate aici mi se pare excelenta pentru biletul zilei. Celtic are cel mai bun atac din campionat si este o masinarie de goluri. Trece de doua reusite in medie pe meci chiar si in deplasare.

Aberdeen nu are cifre rele acasa la goluri. Trece de un gol marcat in medie pe meci. De precizat ca Celtic a marcat singura de minim trei ori la fiecare din ultimele sapte partide jucate. Asta spune mult despre forta sa ofensiva. 

Vorbind acum strict statistic, trebuie mentionat ca ultimele 14 meciuri disputate de Celtic, indiferent de competitie, au fost 2+. 

Pont: Peste 1.5 goluri @ 1.30; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic Maastricht – Go Ahead Eagles (15:30)

In Eerste Divisie o sa joc un 3+ si increderea pe care o acord este mare. Vorbim de o competitie spectaculoasa si ma bazez pe asta. 

Oaspetii vin dupa trei meciuri de GG si 4+. Ofera meciuri de goluri in ultimul timp si nu vad de ce acum ar fi altfel. La fel sta treaba si in cazul echipei gazda, care vine si ea dupa trei partide de GG & 3+. In mod normal, golul ar trebui sa cada rapid si sa se marcheze mult. 

Sase din anterioarele sapte partide disputate de Maastricht s-au incadrat in pariul propus de mine pe bilet. Si ultimele 4 deplasari de campionat pentru Eagles au fost 3+.

Pont: Peste 2.5 goluri @ 1.62; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Biletul Zilei Cota 2 pentru 16.02.2020 – propus de Bmg

Cota 2

Pariaza AICI cota 2 de azi si primesti bonus pana la 500 lei!

Cota 2

Forma Cota 2: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Cota 2
Castigate: 13 din 24
Unitati: +363

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
19 din 3161%+496.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here