Cota 2 la pariuri 17.02.2020

0

Vin dupa un bilet castigat si am incredere foarte mare si luni, chiar daca nu avem chiar de unde alege. Joc doua evenimente din fotbal si m-am oprit asupra epilogului din Serie A si pe un meci din Eerste Divisie.

Citeste mai jos analizele si vezi biletul pe care il joc. Cota totala este 2.01.

cota 2

1. Pronostic Jong Ajax – Breda (21:00)

Aici avem doua echipe bune din Eerste Divisie, care in ultimul timp marcheaza si incaseaza. Eu astept un joc spectaculos si sunt sigur ca vom vedea doua goluri marcate dupa pauza.

Jong Ajax are cel mai bun atac din campionat si asta spune totul despre stilul sau de joc. Acasa are o medie de trei goluri marcate pe meci. Interesant ca marcheaza si incaseaza mai mult in a doua repriza. Breda marcheaza si ea in ultimul timp, fiind o echipa in forma. La fel ca adversara, are cifre superioare la goluri dupa pauza.

Pont: Peste 1.5 goluri in repriza secunda @ 1.62; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic Milan – Torino (21:45)

Pe San Siro avem doua echipe cu multa calitate in fata, cu atacanti de calibru, printre cei mai prolifici marcatori din Serie A in ultima perioada. Pare imposibil sa nu vedem macar doua reusite pe tabela de scor.

Gazdele arata bine in ultimul timp, iar Ibrahimovic si Rebic se inteleg din ce in ce mai bine. Conlucreaza uneori la perfectie si asa se va intampla si de data aceasta. Ultimele patru partide jucate de milanezi au fost GG si deci, s-au incadrat in pariul propus de mine.

Torino nu are ce apara si va juca ofensiv. Ultimele sale cinci meciuri disputate au avut cel putin trei goluri marcate. Sunt premise pentru un duel extrem de spectaculos.

Pont: Peste 1.5 goluri @ 1.24; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Biletul Zilei Cota 2 pentru 17.02.2020 – propus de Bmg

Cota 2

Pariaza AICI cota 2 de azi si primesti bonus pana la 500 lei!

Cota 2

Forma Cota 2: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Cota 2
Castigate: 9 din 17
Unitati: +210

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here