Cota 2 la pariuri 20.02.2020

0

Joi este zi de Europa League si am ales ambele partide din aceasta competitie. Am plasat un bilet la goluri si cota este destul de mare. 

Mai jos vei gasi recomandarile mele si biletul jucat. Am incredere foarte mare.

cota 2

1. Pronostic Frankfurt – Salzburg (19:55)

Chiar daca este prima mansa, eu consider ca vom vedea aici minim trei goluri pe tabela de scor. Avem fata in fata doua echipe din campionate spectaculoase si ma bazez pe asta. Ambele joaca un fotbal curat, direct pe poarta si reusitele nu ar trebui sa intarzie prea mult.

Frankfurt vine dupa trei meciuri terminate toate cu cel putin patru goluri marcate. Asta spune multe despre stilul sau de joc. Totodata, ultimele sale patru partide in Europa League au fost toate GG&3+.

Salzburg se stie ca are multa calitate in atac si poate marca in fata oricarui adversar. A jucat doua meciuri oficiale in noul an si ambele au fost 3+. 

Pont: Peste 2.5 goluri @ 1.55; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic AZ Alkmaar – LASK Linz (22:00)

O alta partida care promite goluri mi se pare aceasta din Olanda. Joc fara discutie un 3+ pentru o cota nesperat de mare.

AZ joaca extraordinar in acest sezon din punct de vedere ofensiv. Inscrie mult dar si incaseaza, iar asta s-a vazut din plin si in Europa League. Ultimele sase patru meciuri in aceasta competitie au fost toate 4+. Sunt cifre care recomanda si acum un pariu la total goluri cu plus.

LASK a impresionat si ea in acest sezon. Vorbim de liderul din Austria, formatie care in weekend i-a marcat de trei ori lui Salzburg. Ultimele sale trei partide in Europa League s-au incadrat in pariul propus de mine.

Pont: Peste 2.5 goluri @ 1.78; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Biletul Zilei Cota 2 pentru 20.02.2020 – propus de Bmg

Cota 2

Pariaza AICI cota 2 de azi si primesti bonus pana la 500 lei!

Cota 2

Forma Cota 2: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Cota 2
Castigate: 13 din 23
Unitati: +463

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
18 din 3060%+400.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here