Cota 2 la pariuri 20.03.2020

5

Ieri a fost o noua zi cu campionate amanate in Europa, asa ca nu ne mai ramane decat fotbalul din Belarus pentru a incerca vineri un bilet cat de cat acceptabil.

Am ales cele doua meciuri ale zilei, ambele avand favorite certe. La primul dintre ele joc un handicap frumos, in timp ce al doilea ne aduce un pariu pe rezultat final. Citeste mai jos analizele mele si vezi biletul pe care il recomand. Cota totala este 2.36.

cota 2

1. Pronostic Dinamo Brest – Smolevichi (17:00)

Eu consider ca nu e loc de surprize pe Stadyen DASK Brestsk in acest duel total dezechilibrat. Merg pe echipa gazda cu mare incredere si pentru o cota ceva mai buna o sa joc o victorie la handicap. Diferenta de calitate este destul de mare si ma astept sa se vada inca din start.

Dinamo Brest este campioana din Belarus, o formatie care a crescut enorm in ultimii ani si care ramane la fel de puternica si in acest sezon. Da acum peste o nou-promovata si meciul pare la discretia sa. Lipsa de experienta a oaspetilor este evidenta si va mai trece ceva timp pana sa se obisnuiasca cu nivelul primei ligi. Nici ca puteau avea un debut de sezon mai greu de atat.

Pont: Dinamo Brest -1 @ 1.66; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic Dinamo Minsk – Rukh Brest (19:00)

Echipa gazda nu ar trebui sa aiba emotii aici, din moment ce Rukh este o nou-promovata. Dinamo are un lot net superior, sta mai bine in toate compartimentele si este normal sa pariem pe ea. Joc in 1 final si increderea este foarte mare.

Gazdel lupta an de an pentru primele pozitii in clasament si parte greu de crezut sa se impiedice aici. Are un lot de aproximativ trei ori mai bine cotat decat al adversarei.

Pont: Victorie Dinamo Minsk @ 1.42; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Biletul Zilei Cota 2 pentru 20.03.2020 – propus de Bmg

Cota 2 la pariuri

Pariaza AICI cota 2 de azi si primesti bonus pana la 500 lei!

Cota 2

Forma Cota 2: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Cota 2
Castigate: 13 din 22
Unitati: +563

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
17 din 2763%+380.00Vezi Ponturi

5 COMENTARII

  1. Daca ati sters mesajul meu anterior inseamna ca l-ati citit.Daca l-ati citit , logic era sa corectati greseala.Dar se pare ca va cer prea mult.De unde nu-i nici Dumnezeu nu cere.

    • Salut. N-am sters mesajul anterior. Nu avem aprobare automata (pentru a evita mesajele de tip reclama). Acum am vazut ambele tale mesaje si le-am aprobat.
      Cat despre greseala, multumim in primul rand de atentioare. In al doilea rand era scris peste tot Dinamo Brest la argumentare, doar acolo la pont a uitat colegul meu sa inlocuiasca Minsk cu Brest.

        • Despre ce seriozitate sau lipsa seriozitatii poate fi vorba aici? Ai lasat primul comentariu pe 19.03 la ora 19:47, ai postat al doilea mesaj la 20:13. La 20:30 (in mai putin de o ora de la primul comentariu) am intrat la calculator, am aprobat mesajele si ti-am raspuns.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here