Cota 2 la pariuri 21.03.2020

0

Sambata avem ceva mai multe meciuri din fotbal si speranta mea este ca seceta din ultimul timp se va opri. Pariem in continuare moderat, pentru ca in aceasta perioada nicio analiza nu este sigura.

Eu m-am oprit spre competitiile amicale si am ales doua evenimente interesante din Suedia. O sa joc la goluri, pentru o cota totala de 2.06. Citeste mai jos analizele mele si biletul pe care il recomand.

cota 2

1. Pronostic IFK Malmo – Torns (14:00)

Am ales aici piata de goluri, pentru o partida care mi se pare extrem de spectaculoasa. Sa nu uitam ca vorbim despre un meci amical si nimeni nu are ce apara sau motive pentru o defensiva aglomerata. Sansele pentru un 3+ sunt destul de mari si cota nu este deloc rea.

IFK este o trupa de esalon patru in Suedia, competitie in care se marcheaza in general destul de mult. Torns este trupa mai buna si vine dupa cateva jocuri de pregatire cu scor mare pe tabela. A jucat patru amicale in 2020 si toate au fost GG, ultimele trei avand si minim trei reusite pe tabela.

Pont: Peste 2.5 goluri @ 1.42; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic Hacken – Jonkopings (14:00)

Un alt meci de 3+ mi se pare acesta. Jocurile de pregatire din Suedia sunt spectaculoase si ma bazez pe asta, mai ales ca evolueaza Hacken, formatie care nu m-ar mira sa treaca singura peste handicapul de mai jos. 

Hacken a marcat de minim doua ori la fiecare din ultimele trei partide disputate. Si Jonkopings joaca spectaculos si asta o arata ultimele rezultate. Patru din precedentele ei cinci meciuri au avut minim patru reusite pe tabela de scor. Sunt premise de goluri multe.

Pont: Peste 2.5 goluri @ 1.45; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Biletul Zilei Cota 2 pentru 21.03.2020 – propus de Bmg

Cota 2 la pariuri

Pariaza AICI cota 2 de azi si primesti bonus pana la 500 lei!

Cota 2

Forma Cota 2: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Cota 2
Castigate: 13 din 23
Unitati: +463

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
18 din 3060%+400.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here