Cota 2 la pariuri 22.03.2020

0

Sambata am avut succes pe jocurile amicale si am castigat biletul zilei cota 2+. Merg pe aceeasi linie si duminica, atunci cand am ales doua evenimente din fotbal, ambele partide de pregatire.

Am format in total o cota de 2.03 si o sa joc cu incredere. Astfel de meciuri amicale sunt spectaculoase si pe asta ma bazez si eu. Citeste in continuare cele doua analize si vezi biletul pe care il recomand.

cota 2

1. Pronostic Skiljebo – Kungsor (15:00)

Asa cum am precizat si in biletul anterior, jocurile din Suedia sunt foarte spectaculoase in general, mai ales cele amicale. O sa joc pe minim doua goluri marcate dupa pauza aici, pentru ca nimeni nu are ce apara intr-un astfel de duel. Spectacolul este garantat.

Skiljebo porneste mare favorita si dat fiind faptul ca da peste o trupa extrem de modesta, nu m-ar mira sa marcheze singura minim trei goluri. Anteriorul sau joc amical a avut cinci reusite pe tabela de scor. Sunt premise pentru o partida de over din nou.

Pont: Peste 1.5 goluri in a doua repriza @ 1.66; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic Aryds – Lagans (16:00)

Tot pe fotbalul suedez ma axez si la al doilea eveniment, jucand un pariu pe goluri in ambele porti. Increderea este mare.

Fiind vorba de un meci de pregatire, este clar ca va fi deschis, fara presiune. Sunt sigur ca vor aparea golurile inca din prima repriza, iar dupa pauza se vor face multe shimbari si angrenajul echipelor poate fi dat peste cap, ceea ce poate duce la greseli in aparare.

Vom vedea doua echipe modeste, cu linii defensive foarte slabe si asta nu poate duce decat la un numar ridicat de goluri.

Pont: Ambele marcheaza @ 1.22; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Biletul Zilei Cota 2 pentru 22.03.2020 – propus de Bmg

Cota 2 - 22.03.2020

Pariaza AICI cota 2 de azi si primesti bonus pana la 500 lei!

Cota 2

Forma Cota 2: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Cota 2
Castigate: 8 din 16
Unitati: +84

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here