Cota 2 la pariuri 24.02.2020

0

Biletul zilei de luni este unul destul de prudent si nu ma avant. Am ales doua evenimente dintr-o oferta la fotbal destul de modesta. Joc in Liga si Eerste Divisie.

Cota totala este de 2.19

cota 2

1. Pronostic Botosani – Poli Iasi (20:00)

Favorita mea este clara aici si consider ca pariul in sansa dubla 1X merge la sigur. FC Botosani este echipa superioara si totul o recomanda. Este pe patru in Liga si va merge in play-off, traverseaza o forma buna si are un avantaj moral prin prisma disputelor directe.

Ultimele trei meciuri directe dintre cele doua echipe s-au incadrat in pariul propus de mine. Botosaniul le-a castigat pe toate. Favorita mea vine dupa trei victorii in Liga 1. Poli Iasi vine dupa opt infrangeri in campionat.

De ce ma gandesc la minim doua reusite pe tabela de scor? In primul rand, remiza nu multumeste pe nimeni aici si ar trebui sa avem doua abordari ofensive. In al doilea rand, in ultimul timp am vazut destule goluri cand aceste echipe se intalnesc.

Pont: 1X & peste 1.5 goluri @ 1.62; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic Utrecht II – Volendam (21:00)

Eerste Divisie este un campionat tare spectaculos si asa va fi si aceasta disputa. Joc fara discutie un 3+ cu mare incredere.

Utrecht este o echipa de teren propriu si marcheaza in medie peste doua goluri pe meci acasa. De partea cealalta, Volendam are una dintre cele mai bune ofensive din campionat si este favorita partidei. Poate face scor.

Statistica ne arata ca sapte din ultimele opt partide jucate de echipa gazda s-au incadrat in pariul de mai jos. La fel s-a intamplat si la noua din ultimele 10 deplasari de campionat pentru echipa oaspete.

Pont: Peste 2.5 goluri @ 1.35; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Biletul Zilei Cota 2 pentru 24.02.2020 – propus de Bmg

Cota 2 la pariuri 24.02.2020

Pariaza AICI cota 2 de azi si primesti bonus pana la 500 lei!

Cota 2

Forma Cota 2: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Cota 2
Castigate: 14 din 25
Unitati: +479

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
21 din 3364%+614.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here