Cota 2 la pariuri 28.02.2020

0

Vineri avem multe meciuri in liga secunda din Olanda si de aici am ales sa formez cota 2. Joc doua evenimente pe care le consider de goluri si increderea pe care o acord este foarte mare. 

Citeste in continuare analizele mele si vezi toate argumentele in favoarea predictiilor. 

cota 2

1. Pronostic Jong Ajax – Telstar (21:00)

Eu nu voi juca aici pe rezultat final, chiar daca echipa gazda mi se pare favorita clara. Pariez la piata de goluri si astept un duel extrem de spectaculos, cu minim trei reusite pe tabela de scor.

Echipa secunda a lui Ajax are cel mai bun atac din competitie si ma bazez pe asta. Acasa are o medie de aproape trei goluri marcate pe meci. Nu exceleaza pe faza de aparare si de obicei incaseaza. 

Telstar se apropie si ea de cifra doi ca goluri marcate dar si incasate in deplasare. Patru din ultimele sale cinci jocuri afara in Eerste Divisie au avut minim patru reusite. 

Pont: Peste 2.5 goluri @ 1.40; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic FC Eindhoven – Excelsior (21:00)

Un alt duel foarte spectaculos mi se pare acesta, intre doua echipe de goluri, care marcheaza si incaseaza aproape meci de meci. Pariul pe 3+ este destul de tentant.

Ultimele sase meciuri de campionat pentru Excelsior au avut toate minim trei goluri. De exemplu, etapa trecuta s-a marcat de 10 ori la meciul ei. 

Eindhoven se apropie de doua goluri marcate in medie pe meci acasa, dar trebuie spus ca are si una dintre cele mai slabe aparari din liga. Incaseaza prea mult si asta ajuta pariul meu. De precizat ca ultimele trei confruntari directe in campionat au trecut toate peste limita de goluri propusa mai jos.

Pont: Peste 2.5 goluri @ 1.43; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Biletul Zilei Cota 2 pentru 28.02.2020 – propus de Bmg

Pariaza AICI cota 2 de azi si primesti bonus pana la 500 lei!

Cota 2

Forma Cota 2: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Cota 2
Castigate: 13 din 22
Unitati: +563

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
18 din 2962%+500.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here