Cota 2 la pariuri 28.03.2020

0

Deja nu mai trebuie sa iti amintesc faptul ca in aceasta perioada mizez foarte mult pe meciurile amicale, care consider ca ne pot aduce profit. Asa o sa procedez si sambata, pentru un bilet frumos, in care am foarte mare incredere.

Ma orientez iarasi spre jocuri din Suedia si am gasit doua evenimente tocmai bune de jucat. Citeste mai jos cele doua analize si vezi biletul pe care il recomand.

cota 2

1. Pronostic Eskilsminne – Angelholms (13:00)

Asa cum am procedat si am avut succes in ultimele zile, voi miza si la aceasta partida pe un joc cu minim trei reusite pe tabela de scor. Am foarte mare incredere pentru ca avem fata in fata doua echipe care sunt pretabile pentru un meci de 3+. Sansele sunt foarte mari.

Este un joc amical, asa ca ar trebui sa nu existe presiunea sau ganduri defensive in niciuna dintre cele doua tabere. Tocmai de aceea preconizez un meci foarte deschis. Angelhoms a jucat zilele trecute ultimul amical si atunci am vazut un GG & 3+. Sunt sigur ca asa se va intampla si acum.

Pont: Peste 2.5 goluri @ 1.53; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic Arameiska-Syrianska – IFK Stocksund (14:00)

Asa cum am analizat eu acest duel, imi face cu ochiul o cota putin mai mare si o sa joc un 2+ in repriza secunda. Mi se pare de atacat acest pariu, pentru ca avem fata in fata doua echipe prolifice din punct de vedere ofensiv.

Echipele mici din Suedia sunt foarte spectaculoase si ma bazez pe asta, mai ales ca vorbim despre un meci de pregatire in care nimeni nu are ce apara. Aceste echipe vin dupa cate un meci amical cu minim doua goluri marcate dupa pauza.

Pont: Peste 1.5 goluri in repriza secunda @ 1.63; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Biletul Zilei Cota 2 pentru 28.03.2020 – propus de Bmg

Cota 2 la pariuri

Pariaza AICI cota 2 de azi si primesti bonus pana la 500 lei!

Cota 2

Forma Cota 2: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Cota 2
Castigate: 13 din 23
Unitati: +463

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
18 din 3256%+200.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here