Dubla noptii la pariuri propusa de Wade 17-18.11.2019

0

dubla noptii

WIN ieri dupa ce Wolverines i-au demolat pe Spartans in derby-ul din Michigan, iar seara tarziu, Georgia „took care of business” intr-un „low scoring game”, asa cum am anticipat. Asa cum spuneam, raman fidel fotbalului american si azi, cele doua meciuri pentru aceasta seara vor fi din NFL.

Dubla noptii are cota 2.03, iar cele mai bune linii le-am gasit la Betano.

Ponturi pariuri Baltimore Ravens – Houston Texans (ora 20:00)

Incep cu disputa din Baltimore, acolo unde Ravens(7-2) primesc vizita jucatorilor de la Texans(6-3) intr-un din cele mai spectaculoase meciri ale etapei.

Texans au avut bye-week, dupa victoria de la Londra vs Jags, in timp ce Ravens au avut un meci simplu cu Bengals, dupa victoria rasunatoare vs Patriots. Sunt echipele ce se situeaza pe locurile 2 si 3 in conferinta AFC, imediat dupa Tom Brady & co.

Avem in fata doi dintre cei mai mobili si spectaculosi QB's din liga – Lamar Jackson la Ranves, respectiv Deshaun Watson la Texas. Ambii pot arunca excelent, sau pot rula mingea pe pamant prin defensivele adverse. Vad un meci superb, cu cel putin 50 de puncte marcate.

Pont: peste 45.5 puncte in meci @1.47; da click aici si adauga-l pe bilet

Ponturi pariuri Oakland Raiders – Cincinnati Bengals (ora 23:25)

Completez dubla cu partida din Oakland, acolo unde intre Raiders(5-4) si Bengals(0-9), unul din cele mai dezechilibrate dueluri ale etapei.

Antrenorul Zac Taylor este increzator ca elevii sai pot termina cu capul sus acest sezon, insa singurul jucator ce se afirma in aceste momente pentru Bengals este Joe Mixon. E posibil sa vedem un duel interesant de la distanta intre el si Josh Jacobs.

Ma concentrez totusi pe Raiders, ce sunt condusi la centru de Dereck Carr, ce incearca sa-si puna echipa inapoi in pozitie de hunting playoff, avand in fata un secondary ce permite aruncatorilor adversi pozitii foarte bune pentru a transmite mingea spre receiveri. Vad o victorie la cel putin un eseu diferenta pentru gazde.

Pont: Oakland Raiders -5.5 puncte @1.38; da click aici si adauga-l pe bilet

Dubla noptii la pariuri propusa de Wade 17-18.11.2019

Pariaza AICI dubla zilei de azi si primesti bonus pana la 500 lei!

Dubla Noptii

Forma Dubla Noptii: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Dubla Noptii
Castigate: 0 din 0
Unitati: 0

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here