Dubla noptii la pariuri propusa de Wade 28.02.2020

0

dubla noptii

WIN din nou ieri la proiect, si astfel am bifat a 4-a dubla castigatoare in ultimele 5 nopti. Mavs si Clippers au controlat jocurile de azi-noapte si asta nu poate decat sa ma bucure. Pentru azi, oferta e complicata – si ma voi concentra pe over + under la puncte.

Dubla noptii are cota 2.10, iar cele mai bune linii sunt momentan la Betano.

ALBA Berlin – Anadolu Efes (ora 21:00)

Incep cu disputa din Euroliga, acolo unde avem un duel dezechilibrat intre ALBA(9-16) si Anadolu Efes(24-3).

Mai devreme in sezon a fost nevoie de OT pentru ca cele doua echipe sa se departajeze: 106-105 (95-95). Shane Larkin a jucat in partida respectiva de la Istanbul, fiind principalul marcator cu 26 de puncte. E incert azi, mai degraba doubtful decat probable. Chiar si fara el insa, Efes a demonstrat ca poate sa aiba meciuri solide.

ALBA are 5 victorii in ultimele 6 partide in toate competitiile, principala arma a nemtilor fiind ofensiva. Avem a 3-a si a 2-a cele mai bune ofensive din competitie, ALBA avand o medie de 85.1 PPG, in timp ce Efes sta putin mai bine: 87.1 PPG. Daca mai punem la socoteala ca nemtii permit adversarilor o medie de 89.0 PPG, atunci ne asteapta un spectacol garantat la Berlin.

Pont: peste 162.5 puncte in meci @1.45 – da click aici si adauga-l pe bilet

Philadelphia 76ers – New York Knicks (ora 02:00)

Inchid dubla cu disputa din Philly, unde avem disputa dintre Sixers(36-23) si Knicks(17-41), iar linia la puncte e deschisa doar la Betano.

Am mers cu succes azi-noapte pe over la disputa dintre Hornets vs Knicks, si pe Cavs cu handicap in disputa cu Sixers, iar temerile in legatura cu constanta echipei din Philly au fost confirmate, cavalerii castigand partida, iar Embiid s-a accidentat si foarte probabil va fi OUT azi alaturi de Simmons.

Fara doi dintre cei mai buni jucatori, 76ers trebuie sa aiba din nou o defensiva solida (plus un pace scazut) – una ce a permis doar 102.2 PPG in fata fanilor. Under-ul are un scor de 6-2-1 in ultimele 9 partide are newyorkezilor vs echipele din Est. In plus, faptul ca ambele echipe au evoluat azi-noapte – va fi un factor in plus (oboseala) sa vedem puncte sub medie.

Pont: sub 222.5 puncte in meci @1.45 – da click aici si adauga-l pe bilet

Dubla noptii la pariuri propusa de Wade 28.02.2020

Pariaza AICI dubla noptii si primesti bonus pana la 500 lei!

Dubla Noptii

Forma Dubla Noptii: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Dubla Noptii
Castigate: 0 din 0
Unitati: 0

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here