Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 1 iulie 2020

Scris de Gabi Donadoni01/07/2020
Dubla zilei
Forma:
Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Bilanț: 0 Câștigate *luna in curs
COTA
2.13

Speram sa incepem luna pe verde, asa cum am terminat ultimele doua luni consecutive, chiar daca a fost unul mic, atit timp cit are „+” in fata se numeste profit, mic, mare, se putea mai mult, mai bine, astea sunt alte discutii, important este ca nu este pierdere. O cota de 2,13 in deschidere de luna, din doua partide in care in mod normal ar trebui sa avem parte de goluri. Sa avem bafta si profit!

dubla zilei

1.Ponturi pariuri Voluntari – Chindia (20.00)

Sub bagheta „dirijorului” Mihai Teja gazdele trec poate prin cea mai buna perioada a clubului in 2020, cind dupa opt victorii, doua remize si o singura infringere, 1-2 cu FCSB, au evadat de pe ultima pozitie si sunt acum clasate pe locul 8, cu 24 de puncte, la sapte lungimi distanta de retrogradare.

Seria impresionanta pentru ilfoveni de noua etape fara infringere, sapte victorii si doua rezultate de egalitate, face ca trupa lui Teja sa fie echipa cea mai in forma. Mai mult cei de la Voluntari vin dupa o serie de patru succese consecutive, din care doua in deplasari unde se iau puncte greu, la Sepsi si Dinamo, chiar daca ultimii trec acum printr-o perioada mai speciala.

In linii  mari gazdele vor aborda jocul de azi cu cel mai bun 11, singurul semn de intrebare planeaza asupra lui Matan, care este incert.

Dambovitenii „debuteaza” sub comanda fostului fundas al Craiovei, Emil Sandoi, care l-a inlocuit saptamina trecuta pe Viorel Moldovan. Acesta va fi ajutat  din postura de secund de Valentin Nastase.

Nici Sandoi nu are probleme importante de lot si poate alinia cea mai buna formula de echipa, inclusiv sa-l foloseasca pe mijlocasul Yameogo, care si-a ispasit cele trei runde de suspendare.

Pont: peste 1,5 goluri @ 1.34; da click aici si adauga-l pe bilet

2.Ponturi pariuri Fiorentina – Sassuolo (22.45)

In Serie A un meci intre doua vecine de clasament, locurile 12 si 13, cu trei puncte mai mult pentru oaspetii de azi, 34 fata de cele 31 ale violetilor. Doua echipe adepte ale jocului ofensiv, care primesc si marcheaza goluri cu usurinta in actualul sezon.

„The Neroverdi” i-au prelungit acum citeva zile contractul antrenorului Roberto De Zerbi, cel care a creat la Sassuolo o echipa „nebuna”, marturie stau ultimele doua partide, 3-3 acasa cu Verona, dupa un scor similar la Milano, cu Inter.

Si astazi ma astept la goluri, in conditiile in care la gazde revine dupa suspendare Federico Chiesa,  care o sa faca un cuplu de temut alaturi de „veteranul” Franck Ribery. Cei doi ar trebui sa  aiba o misiune mai usoara in a marca, in conditiile in care oaspetii vor fi cam subtiri pe defensiva, datorita absentelor lui Marlon, Jeremy Toljan si Filippo Romagna.

Si la gazde doua absente importante, Martin Caceres si Dusan Vlahovic, ambii suspendati  pentru cartonasele rosii primite.

O editie de campionat foarte slaba pentru Fiorentina, doar trei victorii acasa in 14 jocuri, sase remize si cinci infringeri. Ultimul sezon de o asemenea anvergura pentru gazde dateaza de acum 50 ani, editia 1970/71, atunci cind „viola” a avut doar doua succese in 14 partide pe teren propriu.

Pont: ambele marcheaza @ 1.59; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Dubla zilei pentru 1 iulie 2020 – propusa de Gabi Donadoni

Dubla Zilei 1 Iulie 2020Pariaza aici dubla zilei si primesti bonus pana la 500 RON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
0 Câștigate
0 Pierdute
0% Rata de castig
0 Unitati
Rezultate:
Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: