Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 06.06.2020

Scris de Gabi Donadoni06/06/2020
Dubla zilei
Forma:
Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Bilanț: 0 Câștigate *luna in curs
COTA
5.03

Freiburg a respectat traditia si astfel a obtinut a noua  victorie din ultimele 10 confruntari pe teren propriu contra celor de la Monchengladbach si astfel a ingreunat misiunea acestora. Astazi mergem pe o dubla 100% coreeana si speram s spargem „gheata”. Sa avem bafta si profit!

1.Ponturi pariuri Seoul  – Jeonbuk (10.30)

O partida interesanta in care se intalnesc singurele formatii din K1 care, dupa patru runde, nu au terminat la egalitate nici o partida in actuala editie de campionat, oaspetii fiind si trupa cu cea mai buna defensiva, doar doua goluri primite.

Seoul a pierdut cinci din ultimele sase partide acasa in fata celor de la Jeonbuk, ultimul lor succes datind din iulie 2017, 2-1. Mai mult sunt fara succes in ultimele noua confruntari dintre cele doua echipe, doua remize si sapte victorii pentru oaspetii de azi.

Dupa infringerea din runda trecuta la Gangwon oaspetii nu prea isi mai permit pasi gresiti astazi, pentru a nu risca sa piarda contactul cu echipele din frunte.

Pont: Jeonbuk @ 1.83; da click aici si adauga-l pe bilet

2.Ponturi pariuri Pohang Steelers – Ulsan (13.30)

Oaspetii, alaturi de cei de la Seongnam, sunt in continuare singurele echipe din K1 care nu au cunoscut inca infringerea dupa patru etape jucate. De asemenea sunt formatiile cu cele mai eficiente atacuri pina acum, gazdele au punctat de opt ori, in timp ce Ulsan are cu un gol mai mult marcat.

Raportul victoriilor in confruntarile dintre cele doua echipe este usor favorabil oaspetilor, 21 la 19, mai mult cei de la Ulsan au un raport de 11 la 10 succese pe stadionul Steelyard.

Cei de la Ulsan nu au reusit sa marcheze gol o singura data in ultimele lor 13 dispute pe acest teren, si doar de trei ori au reusit sa castige fara sa primeasca gol. In general partide cu multe goluri intre Pohang si Ulsan.

Managerul gazdelor, Choi Soon-ho, s-a bazat in ultimele partide si pe forma foarte buna a duetului ofensiv Wanderson si noul sosit Stanislav Iljutcenko, neamtul reusind sa marcheze de 3 ori. Acesta nu joaca azi, fiind suspendat, motiv de bucurie in tabara oaspetilor.

La Ulsan principalii oameni din ofensiva, Junior Negrao si Kim Seung-gyu, autorii a sase din cele 9 goluri, din care Negrao cu 5 reusite conduce in clasamentul marcatorilor.

Pont: x2 @ peste 2,5 goluri @ 2.75; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Dubla zilei pentru 6 iunie 2020 – propusa de Gabi Donadoni

Dubla Zilei 6 Iunie 2020Pariaza aici dubla zilei si primesti bonus pana la 500 RON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
0 Câștigate
0 Pierdute
0% Rata de castig
0 Unitati
Rezultate:
Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: