Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 13.06.2020

Scris de Gabi Donadoni13/06/2020
Dubla zilei
Forma:
Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Bilanț: 0 Câștigate *luna in curs
COTA
2.6

De astazi intra in scena si jocurile din Romania si am stat pina in ultima clipa sa nu am vreo surpriza de aminare, gen Craiova-Botosani, cind tocmai ce terminasem materialul si am aflat vestea. O dubla romano-ceha care sper sa ne readuca zambetul pe buze dupa dezamagirea Hoffenheim de ieri. Sa avem bafta si profit!

1.Ponturi pariuri Sepsi – Hermannstadt (20.00)

Sibiul fotbalistic a intrat intr-o noua era odata cu venirea impresarei Anamaria Prodan alaturi de finantatorul Claudiu Rotar, cei doi urmind sa se ocupe de destinele formatiei de pe Cibin.

Primul joc, dupa perioada de intrerupere, gaseste echipa oaspete intr-o degringolada de neimaginat. Astfel, pe linga faptul ca antrenorul Vasile Miriuta si inca opt fotbalisti sunt in situatia in care trebuie sa semneze prelungirea contractelor, care le expira pe 30 iunie, a mai intervenit o problema.

La partida cu Sepsi nu vor putea fi in teren cinci fotbalisti importanti, din care trei titulari de baza, jucatori importanti pe faza ofensiva, golgeterul Debeljuh, Caiado si Jo Santos, la care se adauga Rimane si Tiago Almeida.

Fotbalistii respectivi nu sunt nici suspendati, nici accidentati, problema fiind ca nu au facut toate testarile COVID obligatorii, conform protocolului. Venind din tarile lor, unde au fost plecati, fiecare a revenit cum a putut, si astfel au intrat in cele 14 zile de carantina in diferite zile, si s-a ajuns la situatia de a nu avea timpul real pentru a efectua toate cele 4 teste cerute.

La gazde antrenorul Leo Grozavu nu se confrunta cu probleme de lot, singurul impediment pentru Sepsi urmind a fi lipsa publicului in tribune, dupa cum se stie laici se juca in general cu tribunele pline.

Pont: peste 1,5 goluri @ 1.47 da click aici si adauga-l pe bilet

2.Ponturi pariuri Usti Nad Labem – Dukla Praga (18.00)

Gazdele sunt fara nici o grija, undeva la mijlocul clasamentului, la 15 puncte de ultima pozitie retrogradabila. In schimb cei de la Dukla Praga sunt implicati in lupta pentru promovare si spera sa prinda ultima pozitie de baraj.

Ambele echipe vin dupa doua runde in care au  pierdut si in aceste conditii ma astept azi la un joc deschis intre ele si in care sa avem parte de goluri de ambele parti.

Ne ajuta si istoricul jocurilor directe, in ultimele 10 din 11 partide s-au marcat minim trei goluri. Mai mult in 8 din 11 ambele formatii au inscris, in ultimul joc din septembrie 2019, partida tur, inregistrindu-se 3-2 in favoarea oaspetilor de azi.

Pont: ambele marcheaza si peste 2,5 @ 1.77; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Dubla zilei pentru 13 iunie 2020 – propusa de Gabi Donadoni

Dubla Zilei 13 Iunie 2020

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
0 Câștigate
0 Pierdute
0% Rata de castig
0 Unitati
Rezultate:
Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: