Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 21.07.2020

Scris de Gabi Donadoni21/07/2020
Dubla zilei
Forma:
Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Bilanț: 0 Câștigate *luna in curs
COTA
2.17

Dupa ce ieri surpriza de la Sheffield, 0-1, ne-a privat de un nou verde, in cazul in care gazdele ar fi marcat un gol, astazi merg pe jocurile din playoff din liga secunda. Doua confruntari in care, in cazul victoriilor gazdelor, ar incepe sa se contureze un posibil clasament final care sa arate cine ar urma sa insoteasca pe aradeni in prima liga, mai ales daca echipa lui Lincar castiga azi. Sa avem bafta si profit!

1.Ponturi pariuri Rapid – FC Arges (18.30)

Cele doua echipe de traditie din fotbalul nostru se intalnesc azi intr-o partida de care pe care, un joc in care egalul practic nu ar ajuta pe nimeni, giulestenii fiind deja la al treilea joc, iar Argesul la al doilea.

Cele doua au obtinut pina acum numai remize, toate trei fiind pe terenuri adverse. Astfel gazdele dupa ce au facut 0-0 la Mioveni, in primul joc, au reusit in deplasarea din runda trecuta, tot 0-0, la Ploiesti cu Petrolul, intr-o partida in care au jucat fara doi oameni, eliminati, si in care gazdele au ratat penalty de 3 ori.

Pitestenii au scos singurul punct de pina acum in deplasarea de la Turris, 0-0, rezultat care in cazul unei eventuale victorii azi ar conta enorm in calculele promovarii. Oaspetii sub comanda lui Ionut Badea sunt neinvinsi de 13 jocuri.

La Rapid vor lipsi azi portarul Mihai Popa și mijlocașul Rareș Lazar, ambii suspendati, cartonase rosii primite la Ploiesti, iar in atac Hlistei, usor accidentat, este incert pina la ora jocului.

Pitestenii sunt fara absente importante si in plus mai odihniti, ei nejucind meciul al doilea cu Mioveni. In plus merg pe ideea ca fiind o echipa cu jucatori mult mai experimentati ca gazdele, cu Buhaescu in atac, secondat de un Blejdea dispus tot jocul la un efort sustinut, argesenii pe contraatac vor reusi sa marcheze cel putin un gol

Pont:  gol Arges @ 1.57; da click aici si adauga-l pe bilet

2.Ponturi pariuri Turris – Petrolul (21.00)

Pe Municipalul din Turnu Magurele gazdele pot scrie o noua fila in istoria fotbalului local. Dupa succesul senzational, 4-3 la Arad,o victorie azi ar insemna un pas urias pentru Turris in promovarea directa in prima liga. Chiar si un egal i pastreaza cu sanse bune in lupta pentru promovarea directa.

Ploiestenii pentru a mai spera sunt obligati sa joace la victorie, ei obtinind pina acum doua egaluri. Trupa pregatita de Costel Enache in continuare cu probleme de efectiv, din cei sase jucatori cu coronavirus reusind sa fie recuperat si cu drept de joc doar tunisianul Younes Hamza.

In aceste conditii ma astept la un joc deschis in care ambele formatii vor incerca sa-si apropie victoria, si sa avem parte de cel putin doua reusite, gazdele marcind de patru ori in deplasarea de la Arad, iar „lupii galbeni” avind atacanti cu „carte de vizita” precum Blanaru si Hamza, cu prezente si goluri in prima liga, si un Arnautu promitator.

Pont:  peste 1,5 goluri @ 1.38; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Dubla zilei pentru 21 iulie 2020 – propusa de Gabi Donadoni

Dubla Zilei 21 Iulie 2020

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
0 Câștigate
0 Pierdute
0% Rata de castig
0 Unitati
Rezultate:
Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: