Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 23 mai 2020

0

O perioada mai putin buna in ultimele zile si intram in acest weekend, cu speranta ca vom putea limita din pierdere, si astfel sa avem sansa sa atacam pe final de luna revenirea pe verde. Astazi as putea spune o dubla cruciala, ca valoare si incredere. Sa avem bafta si profit!

dubla zilei

1.Ponturi pariuri Gangwon – Seongnam (10.30)

Cele doua formatii sunt vecine de clasament dupa doua runde, un punct in favoarea oaspetilor, care sunt pe 5, fara infringere, si cu mari sanse de a continua si azi sa-si pastreze starea de invincibilitate.

Oaspetii au un usor avantaj la istoricul intalnirilor directe, 11 victorii in favoarea lor, la care se adauga trei remize, si doar 7 succese ale gazdelor de astazi. In editia trecuta de campionat am consemnat un raport de 2-1 la victorii in favoarea celor de la Gangwon.

Surprinzator cei de la Seongnam din cele 11 succese au obtinut sase in deplasare, pe terenul celor de la Gangwon. De asemenea, gazdele de azi pe teren propriu au castigat doar in trei inatalniri.

Formatia din Gangwon este alaturi de echipa armatei, Sangju, fara fotbalisti straini, singura exceptie fiind cea a mijlocasului japonez Takahiro Nakazato, care inca nu a debutat pentru gazde.

La jocul de azi antrenorul oaspetilor se pare ca intentioneaza sa joace cu un atac format din internationalul uzbek Jamshid Iskanderov, in tandem cu estonianul Tomislav Kism, 27 de goluri in ultimul sezon in Estonia.

Pont: ambele marcheaza @ 2.02; da click aici si adauga-l pe bilet

2.Ponturi pariuri Isloch – Energetik BGU (18.30)

Ambele formatii, impreuna cu cei de la Dinamo Minsk, sunt echipele care nu au terminat remiza nici un joc dupa 9 runde. Astfel cei de la Energetik, clasati pe o pozitie incredibila, locul 3, evolueaza contra lui Isloch cu intentia de a continua sirul de jocuri foarte bune.

Oaspetii au o serie de trei etape consecutive in care au obtinut trei victorii, din care doua pe terenuri straine. Mai mult au avut un parcurs foarte oscilant pina acum, trei victorii, trei infringeri si din nou trei succese.

Interesant ca ambele echipe “traiesc” efectiv din realizarile ofensive a trei fotbalisti. Astfel daca la gazde 7 din cele 11 reusite sunt operele a doi atacanti, internationalul din Guineea, Momo Yansane, 4 goluri, si Dmitri Komarovskiy, 3 goluri, la oaspeti jumatate din goluri, 6, sunt ale uzbekului Jasurbek Yaxshiboev, liderul marcatorilor in campionat, alaturi de armeanul Kadimyan, de la Neman Grodno.

Pont: ambele marcheaza @ 1.60; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Dubla zilei pentru 23 mai 2020 – propusa de Gabi Donadoni

Dubla Zilei 23 Mai 2020

Pariaza aici dubla zilei si primesti bonus pana la 500 RON!

Dubla Zilei

Forma Dubla Zilei: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Dubla Zilei
Castigate: 11 din 24
Unitati: -68

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
18 din 2475%+386.00Vezi Ponturi
2 Red
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
10 din 1471%+178.00Vezi Ponturi
3 Andrei-Chirita
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
5 din 1145%-250.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here