Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 24 mai 2020

0

Continuam azi 24 mai cu partidele din Coreea de Sud, unde avem doua mari favorite la titlu in actuala editie care evolueaza acasa, in fata unor adversari mai slabi, dar totusi cotele suspect de atractive. Nu ar fi exclus sa avem parte de surprize, cel putin la unul din jocuri. Sa avem bafta si profit!

dubla zilei

1.Ponturi pariuri Jeonbuk – Daegu (10.30)

O intilnire in care gazdele au o cota surprinzator de mare, 1,73 la Betano, in conditiile in care sunt neinvinsi de 10 partide consecutive in campionat, sase victorii si patru egaluri.

Mai mult, Jeonbuk are o singura infringere in ultimele 19 jocuri pe teren propriu, 13 succese si cinci remize. Culmea ironiei jocul pierdut pe Jeonju World Cup stadion s-a inregistrat sezonul trecut, 0-2, chiar cu Daegu.

In avantajul oaspetilor de luat in seama cele doua remize de pina acum, cu adversari dificili, Pohang si Incheon, precum si cele opt rezultate de egalitate din ultimele lor 13 partide.

De mentionat ca gazdele nu au reusit sa castige niciodata primele trei jocuri de campionat pina acum. De asemenea, cinci din ultimele sase partide ale celor de la Daegu au fost confruntari de sub 2,5 goluri.

Pont: 1x @ sub 3,5 goluri @ 1.61; da click aici si adauga-l pe bilet

2.Ponturi pariuri Ulsan – Busan (13.00)

Gazdele au un start foarte bun de sezon, doua victorii dupa primele doua jocuri, performanta pe care nu au mai reusit-o din 2015.

Anul trecut Ulsan pe propriul teren a pierdut doar doua partide din cele 17 jucate, una in fata noii promovate Seongnam, avind 13 victorii si doua remize.

Interesant de vazut daca atacantul brazilian Negao Junior reuseste sa continue sa marcheze, cu cele doua duble reusite in primele doua jocuri fiind deja liderul marcatorilor in K1, cu 4 goluri.

Brazilianul a marcat in opt din ultimele sale 11 aparitii, in sapte runde fiind marcatorul primului gol pentru formatia sa.

In patru din ultimele cinci confruntari dintre cele doua, gazdele de azi au reusit sa marcheze minim doua goluri. Pe terenul celor de la Ulsan ultima victorie a oaspetilor dateaza de acum 10 ani in urma.

Surprinzatoare cota pentru un succes al gazdelor, 1,51 la Betano, Ulsan fiind neinvinsa pe teren propriu de ceva timp. Mai mult, oaspetii sunt o formatie nou promovata, si au doua infringeri in primele doua etape.

Pont: 1x @ peste 1,5 goluri @ 1.37; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Dubla zilei pentru 24 mai 2020 – propusa de Gabi Donadoni

Dubla Zilei 24 Mai 2020

Pariaza aici dubla zilei si primesti bonus pana la 500 RON!

Dubla Zilei

Forma Dubla Zilei: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Dubla Zilei
Castigate: 11 din 24
Unitati: -68

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
18 din 2475%+386.00Vezi Ponturi
2 Red
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
10 din 1471%+178.00Vezi Ponturi
3 Andrei-Chirita
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
5 din 1145%-250.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here