Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 27.07.2020

Scris de Gabi Donadoni27/07/2020
Dubla zilei
Forma:
Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Bilanț: 0 Câștigate *luna in curs
COTA
2.92

Pentru astazi m-am orientat spre o dubla in cota de aproape 3,00 formata din doua partide din penultima runda din Serie B. La Empoli ambele formatii sunt pe un trend bun si cu obiective diferite, gazdele sa prinda playoff penru promovare, oaspetii playout pentru barajul de evitarea retrogradarii. Sa avem bafta si profit!

1.Ponturi pariuri Pordenone – Salernitana (22.00)

Pe the Rocco, stadionul din Trieste, formatia gazda, Pordenone, incearca si azi sa  obtina un nou rezultat favorabil in fata unei alte formatii, Salernitana, care spera sa termine in zona playoff.

Gazdele pe teren propriu au obtinut succesul in 11 din 18 jocuri, patru remize si doar de trei ori au parasit terenul invinse. Salernitana in deplasare are o linie putin „inversa” decit cea a gazdelor, 11 jocuri pierdute din 18, trei egaluri si patru succese pe terenuri straine.

Cei de la Pordenone au marcat de 24 de ori acasa, in timp ce oaspetii au inscris de 17 ori, si in aceste conditii practic nu exclud azi o eventuala remiza cu goluri intre cele doua formatii.

Diferenta dubla intre principalii marcatori, daca la oaspeti bosniacul Djuric M. a inscris de 12 ori, la Pordenone este golgeter italianul Bocalon R., care a reusit doar sase goluri pentru formatia gazda.

Pont:  ambele marcheaza @ 1.70; da click aici si adauga-l pe bilet

2.Ponturi pariuri Empoli – Cosenza (22.00)

Un joc intre doua formatii cu obiective total diferite, Empoli doreste sa termine in zona playoff, in timp ce oaspetii spera sa reuseasca pe final sa evite retrogradarea directa si sa prinda zona de baraj.

Oaspetii vin la Empoli dupa o serie de trei succese consecutive, jocuri in care au reusit sa inscrie minim doua goluri. Gazdele in schimb dupa doua infringeri consecutive au castigat in ultima runda, 4-2 la Salernitana, pe un teren unde se obtin puncte destul de greu.

Empoli pe teren propriu a inscris 25 de goluri in 18 meciuri, in timp ce oaspetii in deplasare au punctat de 24 de ori, in acelasi numar de jocuri.

Dupa 36 de etape, desi in clasament sunt pozitionate la poli opusi, gazdele pe 7, Cosenza pe 18, la nivel de golaveraj cifrele sunt destul de apropiate. Gazdele 44-43, iar oaspetii 42-47, in concluzie ambele trupe marcheaza, dar si primesc goluri relativ usor, indiferent daca evolueaza acasa sau in deplasare.

Pont:  ambele marcheaza @ 1.72; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Dubla zilei pentru 27 iulie 2020 – propusa de Gabi Donadoni

Dubla Zilei 27 Iulie 2020

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
0 Câștigate
0 Pierdute
0% Rata de castig
0 Unitati
Rezultate:
Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: