Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 29.05.2020

Scris de Gabi Donadoni29/05/2020
Dubla zilei
Forma:
Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Bilanț: 0 Câștigate *luna in curs
COTA
1.73

Speram sa inverzim a treia dubla consecutiva si sa mai reusim sa acumulam ceva unitati, acum pe sfarsit de luna mai. O combinatie din ligile secunde din Germania si Cehia, doua formatii favorite azi, Jihlava si Darmstadt, care ar trebui sa nu ne dezamageasca. Sa avem bafta si profit!

1.Ponturi pariuri Darmstadt – Greuther Furth (19.30)

Trupa pregatita de Dimitrios Grammozis are un moral foarte ridicat dupa victoriile la scor din ultimele doua runde, 4-0 acasa cu St. Pauli si 3-1 in deplasarea de la Aue, formatii care-si vand scump pielea.

Oaspetii au pierdut surprinzator runda trecuta pe teren propriu, 0-2 cu Osnabruck, echipa aflata in zona retrogradarii, succes ce a insemnat o importanta gura de oxigen pentru acestia.

Echipa din Darmstadt a avut un parcurs excelent, o singura infringere in ultimele 13 etape,0-2 la Karlsruher, rezultate care o claseaza pe pozitia 5, la doar patru puncte de locul 3 ocupat de Hamburg.

Mai mult, gazdele au o serie de sapte etape pe teren propriu fara infringere, trei succese si patru remize, ultima echipa care a castigat aici fiind liderul clasamentului, Arminia Bielefeld, 3-1 in decembrie 2019.

In ultimii cinci ani s-au disputat in campionat doar trei jocuri pe terenul lui Darmstadt, doua victorii si o remiza in favoarea gazdelor de azi.

Antrenorul oaspetilor, Stefan Leitl, se confrunta cu doua absente importante la meciul de azi, fundasul Mergim Mavraj, 19 prezente, si atacantul norvegian Havard Kallevik Nielsen, 26 jocuri si 7 goluri, al doilea marcator la oaspeti, dupa suedezul Branimir Hrgota, 10 goluri.

Pont: 1x @ 1.33; da click aici si adauga-l pe bilet

2.Ponturi pariuri Vysocina Jihlava – Varnsdorf (17.00)

Dupa infringerea din runda trecuta, 1-2 la Dukla Praga, care a venit dupa o serie de zece etape de invincibilitate, gazdele intalnesc un adversar in fata caruia ar trebui sa-si revina si sa continue marsul spre promovarea in prima liga.

In mod normal ar trebui sa asistam azi la al 10 succes pe teren propriu, noua victorii din tot atitea meciuri pina acum, un golaveraj de 26-10, adica o medie de aproape trei goluri de fiecare partida pe teren propriu.

La polul opus oaspetii, care nu au nici un succes in deplasare, doar trei remize si sase infringeri, si doar noua goluri reusite in cele 9 deplasari.

Mai mult, cei de la Varnsdorf, au cea mai slaba defensiva din liga secunda, 44 de goluri primite in 18 jocuri, o medie de aproape 2,5 goluri incasate la fiecare joc.

Pont: Jihlava peste 1,5 goluri @ 1.30; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Dubla zilei pentru 29 mai 2020 – propusa de Gabi Donadoni

Dubla Zilei 29 Mai 2020

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
0 Câștigate
0 Pierdute
0% Rata de castig
0 Unitati
Rezultate:
Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: