Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 29 iulie 2020

Scris de Gabi Donadoni29/07/2020
Dubla zilei
Forma:
Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Bilanț: 0 Câștigate *luna in curs
COTA
2.86

Pentru azi m-am orientat la o dubla in cota de aproape 3,00 bazata pe evolutiile foarte bune ale echipelor alese in ultima perioada. Sibienii alearga dupa puncte si trebuie sa iasa la joc pentru a le obtine, trupa lui Hagi deja „in vacanta”, insa ca intotdeauna vor juca ofensiv. Iar in Eliteserien un duel intre urmaritoarele lui Bodo in care gazdele nu-si mai permit pasi gresiti, dupa infringerea 1-3 din runda trecuta, pentru a tine aproape. Sa avem bafta si profit!

dubla zilei

1.Ponturi pariuri Hermannstadt – Viitorul (19.00)

Motivatia maxima este doar in tabara pregatita de spaniolulu Bruno Albes, oaspetii jucind doar de placere si  poate pentru Gabi Iancu care ar putea sa-si mai adauge noi reusite la zestrea de goluri, 18 marcate pina acum, 10 in sezonul regulat si inca opt in playout.

Un succes azi al trupei de pe Cibin ar insemna 32 de puncte dupa 10 runde, cu patru puncte mai multe ca Sepsi si cu noua fata de ieseni, ambele cu cite 11 jocuri, ceea ce ar insemna un important pas in evitarea retrogradarii si chiar a barajului.

Toate cele trei jocuri din actuala editie au fost meciuri cu ambele marcheaza, in regulat 3-2 pentru Viitorul, la Ovidiu, si apoi 1-1 la Sibiu, iar in partida tur din playout constantenii s-au impus cu 4-1.

Daca Albes nu are nici o problema de lot, gazdele avind toti fotbalistii valizi, la Viitorul  doua absente, C. Matei si Boboc, ambii accidentati.

A sasea confruntare intre cele doua echipe in prima liga, avantajul fiind de partea trupei lui Hagi care are trei victorii, o remiza si o singura infringere.

Se inatalnesc doua dintre cele mai in forma trupe in ultima perioada, Hermannstadt o serie de patru etape fara infringere, trei succese si un egal, iar Viitorul nu a pierdut de sapte runde, patru victorii acasa si trei remize in deplasare.

Pont:  ambele marcheaza @ 1.68; da click aici si adauga-l pe bilet

2.Ponturi pariuri Molde – Valerenga (21.30)

Un nou joc dificil pentru Molde dupa ce runda trecuta a pierdut deplasarea de la Bodo, 1-3, astazi ei jucind cu formatia de pe locul 3, Valerenga Oslo, care au tot o singura infringere, 1-4 la Odd.

Gazdele pe teren propriu au mers ceas pina acum, patru victorii in patru jocuri si un golaveraj de 12-2, o medie de trei reusite de joc si un gol primit la doua partide pe teren propriu.

Cei de la Molde au inscris 29 de goluri in cele 10 jocuri sustinute, o medie de aproape trei goluri de intalnire, si in mod normal ar trebui sa inscrie si azi minim doua. Mai mult istoria ultimelor confruntari directe a consemnat intalniri cu goluri multe, indiferent unde s-au disputat, 4-2, 4-1 si 5-1.

Pont:  1x @ peste 2,5 goluri @ 1.70; da click aici si adauga-l pe bilet 

3. Dubla zilei pentru 29 iulie 2020 – propusa de Gabi Donadoni

Dubla Zilei 29 Iulie 2020

Pariaza aici dubla zilei si primesti bonus pana la 500 RON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
0 Câștigate
0 Pierdute
0% Rata de castig
0 Unitati
Rezultate:
Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: