Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 30 iulie 2020

Scris de Gabi Donadoni29/07/2020
Dubla zilei
Forma:
Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Bilanț: 0 Câștigate *luna in curs
COTA
3.6

Ieri am facut iar o alegere gresita, in sensul ca ma asteptam la rezultatul in favoarea sibienilor, doar ca eram convins ca vor marca si oaspetii, ceva gen 2-1. Astazi voi paria pe ultimele jocuri din Norvegia, un campionat care nu prea m-a dezamagit, pe o cota de 3,60 obtinuta din jocurile celor doua favorite, Bodo si Rosenborg. Sa avem bafta si profit!

dubla zilei

1.Ponturi pariuri Rosenborg – Viking (21.30)

Pentru gazde este momentul sa inceapa sa urce in clasament, dupa un inceput de sezon mai ezitant au avut apoi o serie de sase runde fara infringere, patru victorii si doua remize, insa au cedat surprinzator runda trecuta in deplasarea de la Haugesund 0-1.

Si echipa din Stavanger este in usoara revenire, dupa cinci infringeri si doua egaluri, o singura victorie, in primele opt etape, oaspetii de azi au reusit doua succese consecutive si au urcat pe pozitia 12 in clasament.

Insa cei de la Viking au avut mai mereu „cosmaruri”, in intalnirile cu echipele de top din Eliteserien, si in mod special in jocurile cu gazdele de azi.

Astfel, “The Troll Children”, cum mai este cunoscuta echipa din Trondheim, nu a mai pierdut in nici o partida oficiala in fata celor de la Viking de 15 ani, 20 victorii si noua remize, in toate competitiile fiind bilantul in favoarea lui Rosenborg. Ultimul succes al celor de la Viking a fost inregistrat in septembrie 2005, 3-2.

In ultimele sase confruntari, pe stadionul  Lerkendal, gazdele au cinci victorii si o remiza, partide in care au reusit sa inscrie minim doua goluri mereu.

Pont:  Rosenborg 2 goluri prima @ 2.02; da click aici si adauga-l pe bilet

2.Ponturi pariuri Stabaek – Bodo (19.00)

Dupa victoria clara de ieri a lui Molde, 4-1 cu Valerenga, acestia au venit la doar doua puncte de Bodo, si astfel acestia se vad nevoiti sa pastreze si azi tempoul si sa incerce sa obtina al 11 succes consecutiv.

Desi gazdele au avut evolutii bune pina acum si se gasesc pe pozitia cinci, dupa 10 runde, adevarata proba a formei lor o vom vedea in fata echipei cu cel mai puternic atac, 38 de goluri , o medie de aproape patru reusite de etapa.

„The Blue Ones”, cum mai sunt cunoscuti cei de la Stabaek, sunt neinvinsi in fata lui Bodo in ultimele cinci confruntari, doua victorii si trei remize. Un motiv in plus pentru Bodo, care are o serie de 10 victorii in 10 etape, de a continua sirul victorilor si de „a sparge” blestemul in fata gazdelor.

Cei de la Bodo au o singura victorie in toate competitiile in fata celor de la Stabaek in ultimele lor 16 deplasari, in toate competitiile, pe stadionul  Nadderud.

Pont:  x2 @ ambele marcheaza @ 1.78; da click aici si adauga-l pe bilet 

3. Dubla zilei pentru 30 iulie 2020 – propusa de Gabi Donadoni

Dubla Zilei 30 Iulie 2020

Pariaza aici dubla zilei si primesti bonus pana la 500 RON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
0 Câștigate
0 Pierdute
0% Rata de castig
0 Unitati
Rezultate:
Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: