Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 02.03.2020

0

Continuam si azi tot cu o dubla autohtona cu jocurile din playoff, respectiv playout, in care avem nadejdea ca vom avea  parte de acelasi final. Doua partide in care asteptam golurile pentru a vedea “verde” in fata ochilor. Sa avem bafta si profit!

dubla zilei

1.Ponturi pariuri CFR Cluj – Astra Giurgiu (20.30) 

Clujenii vor juca azi contra celor de la Astra inca cu imaginea golului anulat la Sevilla pe retina. Dan Petrescu atragea atentia la conferinta de presa de ieri ca mai intotdeauna, dupa jocurile din cupele europene, echipa sa a intimpinat greutati in partidele din campionat si ca lucreaza la moralul jucatorilor sai.

Cu exceptia lui Costache, care este suspendat, o sa lipseasca si Chipciu care s-a accidentat la unul din antrenamente, conform declaratiei antrenorului campioanei. De altfel, Dan Petrescu a tinut sa precizeze ca vor mai absenta probabil inca 2-3 dintre titularii obisnuiti, dar a preferat sa nu nominalizeze.

Oaspetii vin in Gruia cu dorinnta de a demonstra ca echipa poate sa se exprime si altfel decit in ultimele 4 jocuri, in 2020 Astra are 2 remize si 2 infringeri, declinul incepind practic din momentul accidentarii lui Budescu. Fara acesta pe post de servant implicit a scazut si randamentul lui Denis Alibec, un singur gol din penalty cu Sepsi in ultimele 4 etape.

Pont: peste 1,5 goluri @1,40; da click aici si adauga-l pe bilet

2.Ponturi pariuri AFC Hermannstadt – FC Chindia Târgoviște (18.00)

Un meci foarte important in perspectiva luptei pentru evitarea retrogradarii intre doua echipe care pornesc in playout de la acelasi numar de puncte, 13. 

Gazdele sunt neinvinse pe propriul teren, dupa acel 0-4 in fata celor de la FCSB, a urmat o serie de 6 partide, 2 victorii si 4 remize, astfel ca sub “bagheta” lui “Tati”, Vasile Miriuta, sibienii joaca altceva.

Astazi Miriuta nu se poate baza pe Kevin Rimane și Afonso Taira, ambii suspendati, dar si pe David Caiado, Daniel Tătar și Biel Company, nerefacuti dupa accidentari mai vechi.

Oaspetii, pregatiti de Viorel Moldovan, vin dupa doua deplasari foarte grele in 2020, la Astra si FCSB, unde au acumulat o zestre de 4 puncte si au un moral ridicat.

Dambovitenii fara portarul Aioani si atacantul Daniel Florea, ambii in continuare indisponibili, fiind accidentati.

Pont: peste 1,5 goluri @ 1,46 da click aici si adauga-l pe bilet

3. Dubla zilei pentru 02 martie 2020 – propusa de Gabi Donadoni

Pariaza aici dubla zilei si primesti bonus pana la 500 RON!

Dubla Zilei

Forma Dubla Zilei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Dubla Zilei
Castigate: 0 din 0
Unitati: 0

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
17 din 2665%+480.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here