Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 03.04.2020

0

Dupa startul bun de luna, cu meciurile din Nicaragua, speram sa continuam si azi (n.r. vineri) sa adaugam unitati cu partidele din Belarus. Ajuns deja la runda cu numarul 3 ne ofera azi doua meciuri, in care cel putin teoretic avem doua favorite, Din Minsk si Gorodeya, desi la ultimii casele ne indica favorita echipa gazda. Sa avem bafta si profit!

dubla zilei

1.Ponturi pariuri Belshina Bobruisk – Gorodeya (17.00)

O intilnire interesanta intre ultimele doua echipe, ambele cu zero puncte, oaspetii surprinzator fara gol marcat in cele doua runde.

Interesant ca Gorodeya, o echipa care editia trecuta a cochetat cu prima jumatate a clasamentului, nu a marcat pina acum nici un gol.Teoretic sunt echipa mai buna si cu mai multa experienta si desi cotatiile incearca sa ne duca in eroare ma astept ca oaspetii sa nu piarda azi.

Pentru noua promovata acomodarea cu rigorile primei devizii se simte deja, diferentele dintre cele doua ligi fiind destul de mari. Fara succes in intilnirile cu Gorodeya, o remiza si o infringere, singurele jocuri intre ele, in ultima perioada, fiind in 2016, 1-1 si 0-2.

Belashina a reusit doua noi transferuri saptamina trecuta, Dmitry Rekish, fost international de tineret, care a debutat deja in repriza secunda cu Zhodinho, si portarul Aleksandr Svirsky, imprumutat de la Bate Borisov.

La oaspeti doua absente importante, atacantul Artem Arkhipov, nevoit sa mearga pina in Rusia, pentru a-si rezolva probleme personale, si datorita coronavirus nu se poate intoarce, toate zborurile aeriene fiind oprite pina la 30 aprilie, si sarbul Lazar Saicic care revine dupa o accidentare, prezenta sa fiind deocamdata incerta.

Pont: peste 1,5 goluri @ 1.53; da click aici si adauga-l pe bilet

2.Ponturi pariuri Dinamo Minsk – Torpedo Zhodino (19.00)

Se intilnesc doua echipe cu evolutii neasteptate pina acum, mai ales in ceea ce priveste pe gazde. Echipa de traditie si de prim plan, Dinamo Minsk are doua infringeri, pe cind oaspetii ocupa un meritat loc 3, doua victorii si 2 goluri marcate.

La Minsk lipseste azi fundasul sloven Miha Goropevsek, suspendat, si sub semnul intrebarii si prezenta lui Dominik Dinga.

Oaspetii au reusit sa rezolve imprumutul mijlocasului brazilian Lipe Veloso  din Ucraina, de la FC Lvov, pina la finalul anului 2020. In schimb i-au cedat sub forma de imprumut la FC Smolevichi, pentru un sezon, pe Arseny Bondarenko si Jean Morel Poé.

Pont: 1x @ sub 4,5 goluri @ 1.4; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Dubla zilei pentru 03 aprilie 2020 – propusa de Gabi Donadoni

Pariaza aici dubla zilei si primesti bonus pana la 500 RON!

Dubla Zilei

Forma Dubla Zilei: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Dubla Zilei
Castigate: 11 din 24
Unitati: -68

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
18 din 2475%+386.00Vezi Ponturi
2 Red
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
10 din 1471%+178.00Vezi Ponturi
3 Andrei-Chirita
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
5 din 1145%-250.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here