Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 08.04.2020

4

Dupa doua zile fara fotbal efectiv revenim cu dubla zilei si ne vom baza pe partidele din campionatul din Nicaragua. Liderul, FC Managua, si campioana Aperturei, Real Esteli, sustin meciurile din etapa 15 pe propriul teren si ar trebui sa nu cedeze puncte. Sa avem bafta si profit!

dubla zilei

1.Ponturi pariuri FC Managua – Deportivo Ocotal (01.30)

Liderul Clausurei intilneste penultima clasata si are sanse foarte mari sa obtina victoria si astfel sa pastreze distanta de trei puncte fata de pozitia secunda, acum cu 4 etape inainte de final.

Gazdele fara infringere acasa, in 6 jocuri disputate au 5 victorii si o remiza, 15 goluri inscrise, o medie de 2,5 reusite de fiecare partida. Doar 6 goluri primite, un gol de fiecare meci pe teren propriu.

La polul opus formatia oaspete fara victorie in cele sase deplasari, un singur rezultat de egalitate si 5 infringeri. Doar 3 goluri marcate, in medie o reusita la 3 deplasari.

Ultimele lor zece intilniri au insemnat 7 victorii pentru Managua, 2 remize si o singura infringere, 1-3 in tur. Mai mult, gazdele au o serie de 8 etape fara infringere.

Pont: FC Managua 1,5 goluri @ 1.44; da click aici si adauga-l pe bilet

2.Ponturi pariuri Real Esteli – Juventus Managua (04.00)

In acest joc pe Estadio Independencia suporterii lui Esteli asteapta doar victoria, in aceste conditii gazdele ar ramine in continuare pe pozitia secunda, tinind cont de faptul ca vin dupa doua deplasari in care au obtinut un singur punct.

Campioana din Apertura 2019 a reusit sa marcheze 17 goluri, in cele 7 etape pe teren propriu, in timp ce adversarii lor, dupa Ocotal, sunt cea mai slaba formatie in deplasare, doar 3 goluri marcate si 15 primite in 7 partide, o medie de peste 2 goluri incasate.

Un alt dezavantaj pentru Juventus la acest joc il constituie terenul, daca acasa ei evolueaza pe un gazon artificial, pe Independencia este iarba.

Bilantul ultimelor 10 partide este net in favoarea gazdelor care au castigat de 7 ori, de doua ori s-a consemnat remiza si un singur succes pentru Juventus.

Pont: peste 1,5 goluri @ 1.24; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Dubla zilei pentru 08 aprilie 2020 – propusa de Gabi Donadoni

Pariaza aici dubla zilei si primesti bonus pana la 500 RON!

Dubla Zilei

Forma Dubla Zilei: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Dubla Zilei
Castigate: 11 din 23
Unitati: +32

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
16 din 2273%+273.00Vezi Ponturi
2 Red
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
10 din 1471%+178.00Vezi Ponturi
3 Andrei-Chirita
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
3 din 838%-285.00Vezi Ponturi

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here