Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 10.07.2019

0

Stimati prieteni incepind de azi voi oferi dubla zilei formata din 2 meciuri, din fotbal in general, si sper ca impreuna sa reusim sa avem profit la sfirsit de luna si mai ales pe termen mediu si lung.

Dubla-zilei-Gabi-Donadoni

1.Ponturi pariuri Nigeria – Africa de Sud (22.00)

Desi Africa de Sud a produs surpriza in optimi cind a eliminat Egiptul, tara gazda, consider ca Nigeria alaturi de Senegal si Algeria sunt principalele favorite la castigarea competitiei din 2019 a CAF.

Cu un ax central format din fundasul Kenneth Omeruo, apoi Wilfred Ndidi, de la Leicester, in fata apararii, cu un aport foarte bun in ofensiva si pe recuperari, si nu in ultimul rind un trio ofensiv foarte eficace Ighalo,Musa si Simon in jocul cu Camerun, nigerienii au aratat ca o echipa foarte sudata.

In atac pentru partida din sferturi cu Africa de Sud au fost recuperati si vor fi apti de joc Jamilu Collins si Ola Aina.

Un element important il constituie faptul ca din sferturi meciurile de la Cupa Africii vor beneficia in premiera de sistemul VAR. Acesta a fost testat pina acum la 5 partide din grupe, sistem VAR offline, primul joc unde s-a folosit fiind Egipt – Uganda.

Pont: Nigeria se califica @ 1.47; da click aici si adauga-l pe bilet

2.Ponturi pariuri Odd Grenland – Stabaek (20.00)

Gazdele sunt alaturi de liderul Molde singurele echipe neinvinse in partidele jucate acasa, in 7 jocuri au 6 victorii si un egal, un golaveraj de 14-6, o medie de 2 reusite in fiecare meci.

Oaspetii fara egal in deplasare in 6 runde, 2 victorii si 4 infringeri, doar 3 goluri marcate.Stabaek este practic in revenire, singurele victorii pe terenuri straine fiind obtinute in ultimele 2 deplasari,  1-0 la Kristiansund si 2-0 la Stromgosed.

La gazde principalul marcator este Borven Torgeir, cu 9 goluri ocupa locul 2 in clasamentul marcatorilor, dupa 14 runde. La oaspeti Boli Franck este cel mai eficace atacant cu 5 reusite.

Pont: Peste 1,5 goluri @ 1.26; da click aici si adauga-l pe bilet

Dubla Zilei

Forma Dubla Zilei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Dubla Zilei
Castigate: 0 din 0
Unitati: 0

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here