Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 12.07.2019

0

Astazi se da startul in doua campionate din Europa si m-am oprit la doua partide in care teoretic ar trebui sa vedem minim doua goluri in fiecare joc. Este vorba de FK Jablonec – Bohemians 1905 din Cehia, respectiv FC Midtjylland – Esbjerg din Danemarca.

1.Ponturi pariuri FC Midtjylland – Esbjerg (20.00)

Surprinzatoare cota de favorita a gazdelor, 1,50 in medie, in conditiile in care se intilnesc echipele care au terminat sezonul trecut pe pozitiile 2, respectiv 3. Mai mult, in 28 iunie intr-un amical intre cele doua, oaspetii au castigat cu 2-0.

Gazdele fara Paul Onuachu, golgeterul formatiei, care se afla la Cupa Africii, in plus noul atacant, Sory Kaba, transferat de la Dijon, abia a revenit de 3 zile de la nationala, si nu poate evolua nici el. Pentru Kaba gazdele au platit 3 milioane de euro si inca 2,3 milioane pentru mijlocasul Evander de la Vasco.

Ultimele sase confruntari oficiale dintre cele doua echipe au insemnat minim trei goluri in meci, in cinci din ele ambele trupe marcind.

Pont: peste 1,5 goluri meci @ 1.26; da click aici si adauga-l pe bilet

2.Ponturi pariuri Jablonec – Bohemians 1905 (19.00)

Ultimele 10 intilniri oficiale, din campionat, intre cele doua dau un avantaj gazdelor, care au 5 victorii, 2 egaluri si 3 infringeri. Ma astept ca Jablonec sa marcheze minim 2 goluri in meci, in conditiile in care trupa pregatita de Martin Hašek are mari probleme in defensiva.

De asemenea Bohemians a marcat in ultimele 6 deplasari minim un gol, si in ultimele lor 3 partide pe terenuri straine s-au inregistrat peste 2,5 goluri.

Ambele formatii au pierdut fotbalisti importanti precum Travnik, Lischka, Holes si Hovorka, la gazde, respectiv Hilal si Reiter la oaspeti.Insa s-au facut si transferuri bune, Jugas, Matousek, Sykora, si Curikov din Ucraina, la Jablonec, respectiv Keita, Rada, Le Giang, Podany si Hronek la Bohemians.

In aceste conditii ambele echipe sunt practic in perioada de omogenizare a noilor trupe si ma astept la minim 2 goluri.

Pont: peste 1,5 goluri @ 1.33; da click aici si adauga-l pe bilet

Dubla Zilei

Forma Dubla Zilei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Dubla Zilei
Castigate: 0 din 0
Unitati: 0

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
18 din 3060%+400.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here