Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 14.03.2020

0

Dupa ce „taifunul” coronavirus a inchis pentru moment majoritatea campionatelor din tarile europene suntem nevoiti sa ne indreptam atentia spre fotbalul de pe alte continente. Pentru astazi m-am oprit asupra a doua partide din campionatul EAU. Sa avem bafta si profit!

dubla zilei

1.Ponturi pariuri Baniyas SC – AL Ittihad Kalba (15.45) 

Un meci intre doua formatii implicate in lupta pentru evitarea retrogradarii, in special cei de la Al Ittihad care sunt pe pozitia 11, la doar 3 puncte de zona fierbinte.

Ambele echipe vin dupa perioade mai  putin bune, cei de la Baniyas au trei infringeri consecutive, pe cind oaspetii au obtnut o victorie si cinci infringeri in ultimele 6 etape.

In schimb partidele dintre cele doua au fost in general jocuri disputate si cu goluri. Ultimele 10 intilniri au insemnat un minim de doua reusite in noua dintre ele, o singura remiza alba,0-0 in noiembrie 2018.

Interesant la acest joc de urmarit, eventual si in live, daca vom consemna o eliminare, doua trupe „nervoase”, fiecare avind jucatori eliminati pina acum in etapele scurse, printre cei mai „activi” mijlocasul Fawaz Awana Al Musabi, de 2 ori, la gazde.

Sperantele ofensive ale gazdelor se leaga de Pedro Conde, 6 goluri, si Luiz Antonio, 4 reusite, care au inscris 10 din cele 19 goluri, in 18 etape.

La oaspeti golgeterul formatiei este atacantul de 29 ani, Peniel Mlapa, care a inscris 10 din cele 23 de goluri.

Pont: peste 1,5 goluri @ 1.24; da click aici si adauga-l pe bilet

2.Ponturi pariuri Al Dhafra – AL Wahda Abu Dhabi (15.45)

Partida deschisa oricarui rezultat intre doua echipe care se lupta sa prinda podiumul, in special oaspetii, care au sanse teoretic mai mari.

Doua echipe care „iubesc” golul, gazdele cu 24 de reusite, respectiv Al Wahda cu 31, in cele 18 runde de pina acum, dar si cu aparari care incaseaza usor goluri, 22 Al Dhafra, respectiv 29 primite de oaspeti.

In general meciuri de minim trei goluri intre cele doua echipe, 7 din ultimele 10 confruntari, si ambele marcheaza in ultimele 5 partide consecutive.

O confruntare interesanta de urmarit intre doi dintre cei mai buni marcatori din actuala editie, brazilianul Joao Santos, 11 goluri la gazde, respectiv argentinianul Sebastian Tagliabue, 14 reusite. Atacantul celor de la Al Wahda este al doilea marcator al campionatului, dupa togolezul Laba Kodjo, de la Al Ain, care are 18 goluri. 

Pont: ambele marcheaza @ 1.65; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Dubla zilei pentru 14 martie 2020 – propusa de Gabi Donadoni

Pariaza aici dubla zilei si primesti bonus pana la 500 RON!

Dubla Zilei

Forma Dubla Zilei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Dubla Zilei
Castigate: 0 din 0
Unitati: 0

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here