Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 15.11.2019

0

Evolutie excelenta a tricolorilor mici si in mod special verva lui Mihaila si tripla de ieri „ne-a pulverizat” pronosticul pina la pauza. Speram ca azi sa recuperam si sa revenim pe profit, cu ajutorul tricolorilor in meciul anului. Sa avem bafta si profit!

dubla zilei

1.Ponturi pariuri România – Suedia (21.45)

Avem o singura varianta azi pentru a mai spera la pozitia secunda in clasament, victoria contra suedezilor. O partida care de asemenea in cazul necalificarii ar insemna despartirea de antrenorul Cosmin Contra, in decembrie 2019.

Selectionerul in linii mari a lasat de inteles ca are creionat 11 care va fi in teren, singurele dileme fiind in linia mediana, Baluta – Stanciu sau Razvan Marin, in functie de a doua alegere, ceilalti doi ar putea fi Coman si Mitrita, respectiv Mitrita si Stanciu!

Practic pentru aceasta dubla, cu Suedia si Spania, selectionerul a adus de la tineret pe Coman si Baluta. In defensiva credit in continuare cuplului Nedelcearu-Rus, ajutati pe laterale de Benzar si Bancu.

O surpriza ar putea fi si aparitia unuia din cei doi fotbalisti revelatie ai Astrei, Budescu si Alibec, cu evolutii apreciate in ultimele runde din campionat.

Suedezii s-au pregatit pentru acest joc intr-un stagiu de citeva zile in Cipru, datorita temperaturilor mai bune.

Partida de pe National Arena se joaca cu casa inchisa, toate cele 50.000 de bilete fiind vindute, printre spectatori urmind a fi un numar de 10.000 de copii, ca urmare a atmosferei de la jocul cu Norvegia.

Pont: 1x @ sub 5,5 goluri @ 1.60; da click aici si adauga-l pe bilet

2.Ponturi pariuri Ucraina U21 – Danemarca U21 (18.30)

Pentru a nu iesi din calculele calificarii gazdele sunt obligate sa castige azi in fata nordicilor, mai ales dupa victoria Romaniei de ieri, contra Finlandei.

Ucraina a pierdut acasa, 0-2 cu Finlanda, si a fost infrinta si in Romania, 0-3. Danezii au maxim de puncte, 9, 3 victorii in 3 partide, din care doua pe teren propriu, si un golaveraj de 5-2.

A 5-a intilnire intre cele doua echipe in ultimii 13 ani, 3 in oficiale, incheiate cu 2 victorii daneze si o infringere, si un amical, ultimul, jucat in 2015, 3-1 pentru nordici. Per total un golaveraj de 8-5 in favoarea „vikingilor”

Pont: ambele marcheaza @ 1,62; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Dubla zilei pentru 15 noiembrie 2019 – propusa de Gabi Donadoni

Pariaza AICI dubla zilei de azi si primesti bonus pana la 500 lei!

Dubla Zilei

Forma Dubla Zilei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Dubla Zilei
Castigate: 0 din 0
Unitati: 0

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here