Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 16.07.2019

0

Stimati prieteni pentru azi am coborit ”stacheta”, o cota de doar 1,70, din doua jocuri din returul Champions League, Red Star Belgrade – Suduva Marijampole si Feronikeli – The New Saints FC, si asta in ciuda faptului ca nu prea agreez competitiile europene.

1.Ponturi pariuri Feronikeli – The New Saints FC (21.45)

Galezii au dezamagit in jocul tur, cind au condus cu 2-0 pina in min 89, si apoi au primit surprinzator doua goluri pe final si astfel s-a inregistrat una din surprizele primului tur din Champios League.In aceste conditii pentru a obtine calificarea ei trebuie sa castige sau egal , de la minim 2-2 in sus, cel putin, pentru a intra in eventuale prelungiri.

Antrenorul oaspetilor, Scott Ruscoe, are pentru acest joc tot lotul valid si cele mai  mari sperante isi pune in evolutia mijlocasului Daniel Redmond, cel care este considerat a fi ”motorul” formatiei oaspete in distributia ofensiva.

In ciuda celor doua goluri primite in jocul tur, TNS este o formatie cu o defensiva solida, a primit gol doar in 3 din ultimele 10 jocuri din toate competitiile.

Formatia din Kosovo, pregatita de antrenorul Zekirija Ramadani, are o singura absenta importanta pentru partida retur, Andrews, care este accidentat.

Pont: TNS peste 0.5  goluri @ 1.35; da click aici si adauga-l pe bilet

2.Ponturi pariuri Red Star Belgrad – Suduva M. (21.45)

Sarbii spera ca azi sa se sparga ghinionul din jocul tur, cind in ciuda faptului ca au dominat categoric, 11 cornere, 17 suturi, din care 5 pe poarta, dublu fata de adversarii lor, meciul s-a terminat nedecis 0-0.

Ca o curiozitate cele doua s-au intilnit si in editia trecuta, doar ca atunci sirbii s-au impus mai lejer, 3-0 acasa si 2-0 in Lituania.In pregatirea returului, antrenorul gazdelor, Vladan Milojevic, a pus accentul pe ambele faze, atac respectiv aparare, fiind constient ca primirea unui gol inseamna ca ar trebui sa marcheze minim doua pentru calificare.

La rindul sau,  Vladimir Cheburin, antrenorul de la Suduva, desi este constient ca are o msiune foarte dificila, inca mai spera intr-o minune la retur.

Pont: Red Star & Peste 1.5  @ 1.25 da click aici si adauga-l pe bilet

Dubla Zilei

Forma Dubla Zilei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Dubla Zilei
Castigate: 0 din 0
Unitati: 0

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3762%+587.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here