Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 17.03.2020

0

Astazi plecam din nou prin Asia si speram sa nu venim “cu tolba” goala. Dupa ce vom face o escala in Oman speram sa continuam apoi calatoria in Bahrain, punctul terminus, si sa adaugam la “zestrea” noastra ceva unitati si banuti. Sa avem bafta si profit!

dubla zilei

1.Ponturi pariuri Al Orouba (Oman) – Ibri (14.35) 

Jocul retur in semifinalele Cupei Sultanului din Oman, in primul meci cei de la Ibri au castigat cu 2-1, scor care le da celor de la Al Orouba prima sansa la calificare.

Practic gazdele, care au o serie  de 4 victorii consecutive, dupa infringerea din jocul tur, au nevoie de o victorie cu 1-0, dar nu cred ca vor sta “la ciupeala”, in cazul in care vor reusi primii sa deschida scorul.

Oaspetii sunt si ei  in forma, fara infringere in ultimele 5 partide, 3 victorii si 2 remize, din care doua victorii consecutive in deplasare, ambele cu 2-0, in fata unor adversari incomozi in general. 

Pont: peste 1,5 goluri @ 1.42; da click aici si adauga-l pe bilet

2.Ponturi pariuri Al-Muharraq SC – Al Riffa (17.30)

In derbiul rundei cu numarul 11, in Premier League, din Bahrain, se intilnesc doua dintre fruntasele actualei editii de campionat, gazdele pe locul secund si Al Riffa pe pozitia 4.

Oaspetii o formatie “radicala”, fara egal in zece etape, 6 victorii, respectiv 4 infringeri, au marcat 28 de goluri , o medie de aproape 3 inscrise pentru fiecare etapa disputata.

Mai mult cei de la Al Riffa in 5 meciuri pe terenul adversarilor, 2 victorii si 3 infringeri, au o medie de peste 2,5 goluri marcate, respectiv de aproape 3 primite, in jocurile din deplasare, golaveraj 13-14.

Gazdele sunt neinvinse de 7 runde, au 6 victorii consecutive, astfel ca au un moral ridicat si sunt increzatoare ca vor putea continua seria pozitiva si dupa meciul de azi.

S-au jucat pina acum intre cele doua 23 de partide, Muharraq au 8 victorii, Al Riffa 7, alte 8  jocuri fiind remiza

Pont: ambele marcheaza @ 1.70; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Dubla zilei pentru 17 martie 2020 – propusa de Gabi Donadoni

Pariaza aici dubla zilei si primesti bonus pana la 500 RON!

Dubla Zilei

Forma Dubla Zilei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Dubla Zilei
Castigate: 0 din 0
Unitati: 0

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
18 din 3060%+400.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here