Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 17.11.2019

0

Este momentul sa reusim sa inverzim biletul de azi pentru a reveni pe linia de plutire acum cind suntem la jumatatea drumului. O partida interesanta din calificari in care gazdele mai spera, desi sansele sunt minime, iar oaspetii vor sa termine fara infringere. Sa avem bafta si profit!

dubla zilei

1.Ponturi pariuri Serbia – Ucraina (16.00)

La Belgrad gazdele vor razbunarea pentru acel 5-0 din primul joc in Ucraina si vor juca cu o echipa deja calificata, fara nici un stres la ora meciului, poate doar cu ambitia de a termina grupa neinvinsa.

Sarbii au sanse destul de mici, in conditiile in care Portugalia este greu de crezut ca o sa se incurce in Luxemburg.

Oaspetii au o medie de peste 2 goluri, 15 marcate in 7 partide, din care 5 in deplasare in 3 jocuri. Sarbii au 9 reusite in 3 meciuri pe teren propriu, practic o medie de 3 goluri de meci.

Un alt element motivational in tabara gazdelor il reprezinta faptul ca atacantul Aleksandar Mitrovic, care are 9 reusite, poate egala sau depasi in clasamentul marcatorilor pe Kane, nationala Angliei, si Zahavi, Israel, ambii cu cite 11 goluri, si Cristiano Ronaldo, atacantul Portugaliei, care are 10 reusite.

Pont: ambele marcheaza @ 1.85; da click aici si adauga-l pe bilet

2.Ponturi pariuri Turris Măgurele – Univ. Cluj (16.30)

Gazdele la un punct de pozitia pentru barajul de promovare la sfirsitul campionatului, oaspetii din favoriti la intrarea in prima liga ocupa pozitia 13, la doar 2 puncte de retrogradare.

Turris a impresionat pentru o nou promovata din liga 3, mai ales in primele etape, si este o nuca tare pe teren propriu, unde este neinvinsa dupa 8 dispute, 6 victorii si 2 egaluri, golaveraj de 17-6, o medie de minim 2 reusite.

„Sepcile rosii” au o medie de un gol pentru fiecare partida jucata in deplasare, 9 goluri in 9 jocuri.

Strict statistic ar putea fi un joc in care ambele sa marcheze, situatie intilnita la ultimele 4 partide ale gazdelor pe teren propriu, respectiv 5 din cele 6 deplasari ale clujenilor.

O buna ocazie pentru principalii marcatori ai celor doua echipe de a-si mari zestrea de realizari, S. Pana, 7 goluri, si Ciobanu, 5, la gazde, respectiv Goga si Pop, cite 4 fiecare, la U Cluj.

Pont: peste 1,5 goluri @ 1,30; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Dubla zilei pentru 17 noiembrie 2019 – propusa de Gabi Donadoni

Pariaza AICI dubla zilei de azi si primesti bonus pana la 500 lei!

Dubla Zilei

Forma Dubla Zilei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Dubla Zilei
Castigate: 0 din 0
Unitati: 0

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here