Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 18.03.2020

2

Raminem tot prin Asia care se dovedeste a fi un tarim prielnic pentru noi si cu speranta ca nu vom avea parte de surprize, adica meciurile sa nu fie anulate, azi m-am orientat asupra a doua partide din Singapore. Sa avem bafta si profit!

dubla zilei

1.Ponturi pariuri Tampines Rovers FC – Lion City Sailors (13.45) 

Dupa trei etape gazdele sunt liderul campionatului din Singapore, avind 2 succese, fara gol primit, pe teren propriu si o infringere la DPMM.

Tampines are si un ascendent moral in fata oaspetilor sai, ultimele 5 intilniri insemnind 4 victorii si o remiza. Pe Tampines Stadium gazdele au castigat foarte clar ultimele 3 jocuri avind un golaveraj de 11-1.

In 6 din ultimele 7 intilniri, intre cele doua, s-au inscris minim 3 goluri. Mai mult cei de la Tampines au 19 victorii din 24 de intilniri, din care 12 din 14 pe acest stadion.

Pont: Tampines peste 1,5 goluri @ 1.61; da click aici si adauga-l pe bilet

2.Ponturi pariuri Balestier Khalsa – Hougang United (13.45)

Ultima partida intre cele doua formatii a avut loc pe acelasi stadion si s-a inregistrat  o adevarata “ploaie de goluri”, oaspetii invingind cu 4-3.

Mai mult cei de la Houang au o serie de trei victorii consecutive in fata celor de la Balestier. Ultimele 9 confruntari intre cele doua echipe au insemnat 5 victorii pentru Houang, 2 remize si doar 2 infringeri.

In 5 din ultimele 8 confruntari, pe acest teren, intre cele doua trupe s-a consemnat ambele marcheaza.

Interesant de vazut in actualul sezon daca apararile celor doua echipe au reusit sa-si imbunatateasca parametrii, in conditiile in care sezonul trecut cei de la Balestier au incasat 58 de goluri, iar Hougang 45.

Un duel interesant si intre principalii marcatori ai celor doua formatii,  dupa 3 runde croatul Plazibat S., de la Houang, cu 3 reusite, fiind pe prima pozitie la marcatori. De la gazde cel mai periculos este sarbul Bruncevic E. care a marcat de 2 ori.

Pont: ambele marcheaza @ 1.73; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Dubla zilei pentru 18 martie 2020 – propusa de Gabi Donadoni

 

Pariaza aici dubla zilei si primesti bonus pana la 500 RON!

Dubla Zilei

Forma Dubla Zilei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Dubla Zilei
Castigate: 0 din 0
Unitati: 0

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
17 din 2959%+306.00Vezi Ponturi

2 COMENTARII

  1. Salut, ieri la dubla meciului Orouba vs Ibri a foat amanat, deci dubla a fost castigatoare la cota de 1,7. Tu ai pus la socoteala cota intreaga, de 2,41, la statistica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here