Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 18.07.2019

0

Stimati prieteni astazi tinem cu ai nostrii si m-am decis sa merg pe mina Craiovei si a FCSB in partidele retur din Europa League, Universitatea Craiova – Sabayil respectiv FC Milsami – FCSB.Sa speram ca se ”inverzeste” si continuam seria buna.Sa avem bafta si profit!

1.Ponturi pariuri FC Milsami – FCSB (20.00)

Dupa 2-0 inregistrat la Giurgiu trupa lui Bogdan Andone a venit la Milsami hotarita sa obtina un nou succes pentru a acumula puncte pentru clasamentul care stabileste coeficientul Romaniei in competitiile europene.

Au facut deplasarea pentru acest joc 19 jucatori, printre ei si ultimii sositi, Moutinho si Salomao, pentru a se reusi integrarea cit mai rapida a cestora. Cei doi, impreuna cu Vina, vor avea drept de joc abia din turul urmator.

Au ramas la Bucuresti Gnohere,Stan,Pintilii si Momcilovici, care sunt in recuperare dupa accidentari mai vechi, Balasa si Filip suspendati. De asemenea nu a plecat in Moldova nici Vana, acesta raminind sa se pregateasca alaturi de grupul ”accidentatilor'.

Un element interesant impus de gazde pentru acest joc, biletele costa intre 20 si 40 lei moldovenesti, echivalentul a 1-2 euro, insa sunt restrictionate, in sensul ca o persoana poate cumpara doar 2 bilete.

Pont: X2 & Peste +1.5  @ 1.30; da click aici si adauga-l pe bilet

2.Ponturi pariuri Universitatea Craiova – Sabayil (19.00)

Pentru partida de azi gazdele vor avea o singura absenta, fundasul central de 28 ani Stephane Acka, care s-a accidentat la jocul cu Academia Clinceni, din prima runda, si a devenit incert si pentru partida cu Dinamo.

In cursul zilei de marti oltenii au avut o actiune de marketing in scopul de a atrage publicul in numar cit mai mare la stadion, citiva jucatori vinzind bilete suporterilor.Astfel croatul Ivan Martic declara printre altele ca spera intr-o victorie categorica cu 3-0,4-0.

Oltenii au incercat in ultimele zile sa obtina transferul fundasului Virgil Ghita, de la Viitorul, component al nationalei under 21, insa pretul oferit a fost prea mic conform declaratiei lui Gica Hagi.

Pont: Craiova peste 1.5 goluri  @ 1.36 da click aici si adauga-l pe bilet

Dubla Zilei

Forma Dubla Zilei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Dubla Zilei
Castigate: 0 din 0
Unitati: 0

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here