Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 18.11.2019

0

Asa cum am prevazut ieri am luat “gura de oxigen” care poate insemna, speram, relansarea noastra spre o noua perioada profitabila, in conditiile in care luna trecuta, in aceleasi momente, eram undeva departe de profit. Sa avem bafta si profit!

dubla zilei

1.Ponturi pariuri Slovacia U21 – Georgia U21 (19.00)

O partida interesanta in cadrul grupei 2 de calificare la U21 intre doua formatii care au un numitor comun recent, in ultimele doua partide ambele au fost invinse de selectionata U21 a Frantei.

Diferenta consta in faptul ca pe slovaci i-au surclasat francezii in deplasare, 5-3, pe cind Georgia a pierdut cu 2-3 , greu, in Franta. 

In ultimele 4 partide ale gazdelor am consemnat ambele marcheaza, mai mult s-au marcat peste 2,5 goluri in ultimele sase meciuri ale slovacilor.

De asemenea ambele echipe au punctat in ultimele lor jocuri minim cite un gol, oaspetii in 8 intilniri, iar gazdele in 6.

Un alt numitor comun intre cele doua formatii, in ultimele lor 3 meciuri, slovacii acasa si cei din Georgia in deplasare s-au inregistrat minim 3 goluri.

O confruntare in care fiecare dintre cei mai buni marcatori ai celor doua teamuri, Herc Ch. la slovaci, respectiv Arabidze G. la georgieni, fiecare cu cite 3 reusite, au posibilitatea sa-si imbunatateasca performantele.

Pont: ambele marcheaza @ 1.70; da click aici si adauga-l pe bilet

2.Ponturi pariuri Croația U21 – Cehia U21 (19.00)

Cehii sunt neinvinsi dupa 4 jocuri in cadrul grupei 4, toate partidele insa disputate pe teren propriu, obtinind 2 victorii si 2 egaluri, si un golaveraj foarte bun 9-1, o medie de peste 2 goluri 

Croatii in schimb au din 3 partide disputate doua victorii, ambele in deplasare, si o infringere surprinzatoare pe teren propriu in fata Scotiei, 1-2, in meciul de debut din septembrie 2019.

Cele doua formatii s-au intilnit ultima oara in preliminariile pentru CE U 21 care a avut turneul final in iunie 2019, atunci cind ambele jocuri au fost de minim ambele marcheaza si peste 2,5 goluri, fiecare castigind pe teren propriu, 5-1 croatii, respectiv 1-2 cehii.

In concluzie ma astept si azi la un joc cu goluri de ambele parti si probabil o victorie a gazdelor.

Pont: peste 1,5 goluri @ 1,30; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Dubla zilei pentru 18 noiembrie 2019 – propusa de Gabi Donadoni

Pariaza AICI dubla zilei de azi si primesti bonus pana la 500 lei!

Dubla Zilei

Forma Dubla Zilei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Dubla Zilei
Castigate: 0 din 0
Unitati: 0

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
18 din 3060%+400.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here