Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 19.03.2020

0

Sper sa continuam ritmul bun din ultimele zile si sa reusim sa inverzim partial biletul inca din aceasta noapte cind avem un joc din Paraibano, si ulterior sa ne trezim cu gindul la partida din Belarus. Sa avem bafta si profit!

dubla zilei

1.Ponturi pariuri Botafogo  – Sousa Esporte Clube (01.15) 

Botafogo ocupa locul 3 din grupa A Paraibano si joaca la noapte cu echipa clasata pe locul secund in grupa B, Sousa Esporte.

Gazdele sunt neinvinse dupa 6 jocuri avind 4 victorii si 2 remize, golaveraj 12-5, o medie de 2 reusite de fiecare etapa. Mai mult pe teren propriu au procentaj 100%, 2 succese din 2 intilniri, golaveraj 6-1, o medie de 3 goluri de fiecare joc.

In grupa B Sousa Esporte s-a dovedit a fi o echipa transanta, in 7 runde are 4 victorii si 3 infringeri, fara nici un rezultat de egalitate. In 4 deplasari au o singura victorie si 3 infringeri si au marcat 4 goluri.

O lupta interesanta si in clasamentul marcatorilor celor doua echipe, argentinianul Simon L. si brazilianul Lohan, fiecare cu cite 3 reusite, la Botafogo, respectiv brazilienii Dakson si Romeu Andrade la oaspeti, fiecare cu cite 3 goluri.

O partida interesanta in care ma astept ca gazdele sa pastreze “ritmul”, in ultimele 6 jocuri au marcat minim doua goluri, in 3 partide, pe cind oaspetii au reusit cel putin un gol in fiecare din cele sase intilniri, dar au si primit minim 2 goluri in ultimele doua deplasari.

Pont: Botafogo peste 1,5 goluri @ 1.37; da click aici si adauga-l pe bilet

2.Ponturi pariuri Energetik Minsk – BATE Borisov (16.00)

Gazdele intilnesc in prima etapa formatia vicecampioana a editiei trecute, care deja si-a “ambalat” motoarele in dubla din Cupa.

Astfel cei din Borisov au eliminat fara drept de apel, dupa o dubla mansa in sferturile Cupei, 2-1 si 3-2, pe cei de la Dinamo Minsk, o adversara traditionala.

Oaspetii practic i-au cam “demolat” pe cei de la Energetik Minsk in jocurile directe, ultimele trei jocuri, doua in campionat si unul in Cupa, insemnind trei victorii pentru Bate si un golaveraj 10-2.

Pont: Bate peste 1,5 goluri @ 1.36; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Dubla zilei pentru 19 martie 2020 – propusa de Gabi Donadoni

Pariaza aici dubla zilei si primesti bonus pana la 500 RON!

Dubla Zilei

Forma Dubla Zilei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Dubla Zilei
Castigate: 0 din 0
Unitati: 0

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here