Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 19.07.2019

0

Stimati prieteni sper ca am reusit sa aleg cea mai buna varianta pentru a ne putea continua seria consecutiva de ‘verde'. M-am decis intr-un final sa ofer o cota de 2,25 obtinuta din 2 jocuri interesante,  FC Copenhaga – Aarhus GF respectiv FC Chindia Targoviste – Viitorul Constanta. Sa avem bafta si profit.

1.Ponturi pariuri Chindia Targoviste – Viitorul Constanta (21.00)

Trupa pregatita de Viorel Moldovan debuteaza ‘acasa' pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti, la Targoviste urmind sa poata juca in fata propriilor suporteri abia din primavara. Pentru trupa lui Hagi este al treilea joc oficial si ultimul inaintea debutului in Europa League.

Desi i-a transferat pe Ianis Hagi, Baluta si Vana, la care se adauga Dragus accidentat,  Viitorul pina acum nu a dat semne ca ar resimti aceste absente, forma foarte buna a lui Gabi Iancu, reintors, Eric, Ganea si De Noojer, doar ca sa enumar citiva, au urcat Viitorul pe prima pozitie si au reusit sa castige Supercupa in finala cu CFR Cluj..

Este al doilea joc in 2019 intre cele doua, Viitorul castigind recent cu 3-1, in luna iunie, un amical in fata targovistenilor.

Pont: X2 & Peste +1.5  @ 1.67; da click aici si adauga-l pe bilet

2.Ponturi pariuri FC Copenhaga – Aarhus GF (20.00)

Copenhaga a debutat in forta in noul sezon, cu o victorie la Odense, 3-2, si asta dupa ce gazdele au condus cu 2-0.Atacantul N'Doye si-a adus o contributie decisiva prin cele 2 reusite ale sale din etapa inaugurala.

Campioana a cheltuit peste 8 milioane de euro in aceasta vara doar pentru a-si intari compartimenul defensiv, numai pentru fundasul central Victor Nelsson, de la FC Nordsjælland, s-au platit 3,6 milioane. De asemenea au fost transferati inca doi fundasi, Jens Stage și Karlo Bartolec, primul adus chiar de la Aarhus.

In ultimele 10 intilniri s-au consemnat 9 victorii ale gazdelor de azi si un egal, si in 7 din ele Copenhaga a marcat minim doua goluri. De asemenea in 6 din cele 10 au marcat ambele echipe.

Pont: 1x & Peste +1.5  @ 1.35; da click aici si adauga-l pe bilet

Dubla Zilei

Forma Dubla Zilei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Dubla Zilei
Castigate: 0 din 0
Unitati: 0

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here