Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 21.03.2020

0

Perioada de inchidere a campionatelor ne-a prins cu partide din unica tara din Europa care inca mai joaca, Belarus. Colac peste pupaza o prima etapa in care pina acum nici una din favorite nu a reusit sa castige, in frunte cu campioana editiei trecute, Dinamo Brest, care a remizat ieri surprinzator acasa cu o nou promovata. Sa avem bafta si profit!

dubla zilei

1.Ponturi pariuri Lokomotiv Vitebsk – FC Gorodeya (13.00) 

Fotbalistii pregatiti de Oleg Radushko au terminat sezonul trecut pe pozitia 7 si practic par o echipa intarita in startul campionatului care abia ce a inceput.

Ultima intilnire intre cele doua a avut loc tot aici si atunci oaspetii au invins mai lejer decit o indica scorul, 0-2.

De altfel Gorodeya fara infringere in 6 din ultimele 7 confruntari cu cei de la Vitebsk, 4 remize si 2 succese in favoarea lor.

Elevii lui  Sergey Yasinskym, antrenorul lui Vitebsk, s-au descurcat foarte greu pe terenul propriu unde, pe acest stadion, au doar 2 victorii din iunie 2019. In schimb oaspetii sunt fara infringere in 9 din ultimele lor 11 deplasari.

De incercat un x la pauza in conditiile in care cei de la Vitebsk au inregistrat egalul dupa primele 45 de minute in ultimele lor 7 jocuri pe propriul teren.

Pont: x2 @ sub 3,5 goluri @ 2.10; da click aici si adauga-l pe bilet

2.Ponturi pariuri Isloch – Neman Grodno (15.00)

Gazdele o echipa foarte buna in plan defensiv si care au treminat sezonul trecut in prima parte a clasamentului, pe locul 5.

In sase din ultimele opt partide ale campionatului trecut am inregistrat in contul gazdelor meciuri de sub 2,5 goluri. Fara victorie in ultimele sase etape, mai mult au terminat de patru ori la egalitate.

Neman s-a dovedit o prada usoara in deplasari in editia trecuta cind au obtinut un singur succes in 7 jocuri. De asemenea 5 din ultimele lor sase meciuri in deplasare au fost de sub 2,5 goluri.

Pont: Isloch sub  2,5 goluri @ 1.15; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Dubla zilei pentru 21 martie 2020 – propusa de Gabi Donadoni

Pariaza aici dubla zilei si primesti bonus pana la 500 RON!

 

 

Dubla Zilei

Forma Dubla Zilei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Dubla Zilei
Castigate: 0 din 0
Unitati: 0

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3762%+587.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here