Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 23.07.2019

0

Stimati prieteni ieri am pierdut banutii pe jocul fara orizont al FCSB, un meci care parca imi aducea pe retina scene aproape identice din alte confruntari din sezonul trecut. O dominare sterila si care parca ‘se rupea' in fata portii adverse. Azi m-am orientat la o dubla intr-o cota mai micuta, 1,62. Sa avem bafta si profit!

1.Ponturi pariuri PSV Eindhoven – FC Basel (21.00)

Cele doua s-au intilnit ultima oara exact acum 4 ani, iulie 2015, elvetienii au castigat atunci cu 3-2 tot in deplasare. Azi este primul meci oficial pentru trupa pregatita de Mark van Bommel, care vine dupa un amical pierdut cu 0-2 contra celor de la Wolsburg.

Olandezii, o formatie foarte ofensiva, au in Hirving Lozano cel mai reprezentativ fotbalist, foarte rapid si puternic. PSV a reusit in 27 din ultimele 30 meciuri pe propriul teren peste 1,5 goluri, si in 24 din ele peste 2,5 goluri.

Oaspetii vin la acest joc cu un moral bun dupa 4-1 cu Sion in etapa inaugurala a campionatului elvetian, antrenorul Marcel Koller avind un atacant foarte rapid si tehnic in persoana lui Valentin Stocker.

In conditiile in care ambele trupe practica un joc ofensiv si au o experienta europeana destul de mare ma astept azi la un joc cu peste 2,5 goluri.

Pont: peste 1,5 @ 1.26; da click aici si adauga-l pe bilet

2.Ponturi pariuri Jönköpings Södra – Västeras SK (20.00)

Un joc din Suedia 2 intre doua formatii despartite in clasament de 5 puncte si 4 pozitii, gazdele pe 6, respectiv oaspetii pe 10.

Jonkoping o trupa puternica pe teren propriu, unde a obtinut 5 victorii din 7 partide, un egal si o singura infringere, golaveraj 11-3, o medie de un gol jumatate reusit pe etapa.

De mentionat de asemenea ca oaspetii sunt o echipa care se descurca mai bine in deplasare decit acasa, 3 vitorii si 3 egaluri, din 8 deplasari, golaveraj 14-8. Este jocul retur, saptamina trecuta jucindu-se turul, joc incheiat cu 2-2. Practic un meci in care ma astept ca ambele sa marcheze.

Pont: peste 1.5  @ 1.29; da click aici si adauga-l pe bilet

Dubla Zilei

Forma Dubla Zilei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Dubla Zilei
Castigate: 0 din 0
Unitati: 0

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
18 din 3256%+200.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here