Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 24.03.2020

0

Si azi ( n.r. marti) avem deocamdata o singura varianta pentru dubla zilei, jocurile din Myanmar, si m-am grabit sa va ofer aceasta solutie deoarece sunt sanse foarte mari ca sa scada cotele. Strict raportat la valoarea echipelor si a evolutiilor de pina acum cotele oferite sunt o adevarata “pomana”, doar daca nu au si altceva ascuns, elemente la care noi nu avem acces. Sa avem bafat si profit!

dubla zilei

1.Ponturi pariuri Magwe – Yangon (11.30)

Gazdele au o singura victorie obtinuta in cele 9 etape de campionat scurse din actuala editie, 2-1 in deplasarea de la Southern Myanmar, una dintre cele mai slabe formatii din sezonul actual.

Oaspetii au suferit prima infringere in ultima runda, 0-1 la Ayeyawady, echipa de pe locul secund si singura fara infringere in actuala editie. In rest 6 victorii si 2 remize si un golaveraj de 15-7 in cele 9 jocuri.

Interesant la acest joc un element pe care probabil il stiu putini dintre dumneavoastra, partida se joaca pe terenul celor de la Yangon. Aici unde ultima oara am avut parte practic de o “explozie” de goluri, in septembrie anul trecut, 6-1 in favoarea ‘oaspetilor” de azi.

Pont: Yangon prima 2 goluri @ 1.65; da click aici si adauga-l pe bilet

2.Ponturi pariuri Shan United – Southern Myanmar (11.30) 

Cei de la Shan intilnesc azi una dintre cele mai slabe formatii din actuala editie de campionat din National League, Southern Myanmar.

In cele trei deplasari de pina acum oaspetii au pierdut toate cele 3 jocuri si au reusit sa inscrie doar 2 goluri si au primit 10, in medie peste 3 goluri de fiecare joc.

Shan evolueaza acasa dupa o serie de 5 etape fara infringere, toate in deplasare, unde a obtinut 3 succese si 2 remize, golaveraj 10-5, o medie de 2 reusite de etapa.

Pont: Shan peste 1,5 goluri @ 1.24; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Dubla zilei pentru 24 martie 2020 – propusa de Gabi Donadoni

Pariaza aici dubla zilei si primesti bonus pana la 500 RON!

Dubla Zilei

Forma Dubla Zilei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Dubla Zilei
Castigate: 0 din 0
Unitati: 0

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here