Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 28.03.2020

0

Continuam cu acest campionat din Belarus care ne-a prins in plina perioada de coronavirus si din nefericire si la inceput de sezon, cind inca nu putem “vedea” adevaratele exprimari ale formatiilor. Sa avem bafta si profit!

dubla zilei

1.Ponturi pariuri Slavia Mozyr – Bate Borisov (14.00)

Elevii lui Alyaksey Baha au pierdut surprinzator in runda inaugurala, 1-3 la BGU Energetik, desi inaintea jocului porneau ca mari favoriti in fata unei echipe care evitase retrogradarea sezonul trecut.

Pe linga dorinta de revansa oaspetii au de partea lor si “istoria” intilnirilor directe din ultimele sezoane. Astfel Bate are 4 din 4 victorii consecutive in fata celor de la Mozyr, golaveraj 14-1, o medie de 3,5 goluri de fiecare joc.

Ultimul succes al celor de la Slavia Mozyr dateaza din 10 iunie 2016 atunci cind gazdele au invins cu 2-1.

Cei de la Borisov au si o serie buna de jocuri, fiind fara infringere in 22 din ultimele lor 25 de partide din Premie League

Pont: Bate @ peste 1,5 goluri @ 1.68; da click aici si adauga-l pe bilet

2.Ponturi pariuri Gorodeya – Shakhter Soligorsk (18.00) 

O partida in care oaspetii vin cu dorinta de a recupera din punctele pierdute in prima runda in fata celor de la Zhodino.

Cei de la Soligorsk sunt favoriti, pe linga valoarea sportiva avind de partea lor si istoria jocurilor directe din ultimii ani.

Astfel in ultimele 9 jocuri intre cele doua formatii, in toate competitiile, avem 2 remize si 7 succese in favoarea celor de la Soligorsk. Mai mult 7 din cele 9 partide, intre anii 2014-2020, sunt meciuri de sub 2,5 goluri, scorul de 1-0 in favoarea oaspetilor de azi fiind consemnat in 6 din cele 9 jocuri.

La gazde a revenit runda trecuta in teren atacantul Sergey Arkhipov, fratele lui Artem Arkhipov, ultimul fiind unul dintre marcatorii lui Gorodeya, 8 reusite in 13 prezente sezonul trecut.

Pont: x2 @ sub 3,5 goluri @ 1.59; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Dubla zilei pentru 28 martie 2020 – propusa de Gabi Donadoni

Pariaza aici dubla zilei si primesti bonus pana la 500 RON!

Dubla Zilei

Forma Dubla Zilei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Dubla Zilei
Castigate: 0 din 0
Unitati: 0

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
17 din 2665%+480.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here