Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 28.07.2019

0

Chiar daca Dinamo nu a reusit sa marcheze nu regret alegerea facuta, cota propusa se merita jucata. Pentru astzi ma axez tot pe jocurile din Romania, Universitatea Craiova – FC Chindia Targoviste respectiv Viitorul Constanta – AFC Hermannstadt, partide in care ma astept sa se marcheze minim doua goluri in fiecare.

1.Ponturi pariuri Viitorul Constanta-Hermannstadt (21.00)

Hagi probabil o sa joace azi cu o echipa mixata in conditiile in care, cel putin teoretic, dupa acel 3-6 din Belgia, mai spera la calificare in turul urmator al Europa League. Sibienii sunt alaturi de Dinamo si Clinceni, singurele trupe cu zero puncte, doar ca ei inca nu au terminat meciul, si matematic ar putea acumula azi 1 sau 3 puncte.

Astazi la gazde este posibil sa consemnam debutul lui Marco Dulca, mijlocasul fiind fiul fostului fotbalist Cristi Dulca. De asemenea a revenit din Bulgaria si Rivaldinho, brazilianul in virsta de 24 ani semnind un contract pe 2 ani.

Alaturi de Botosani echipa cu cel mai bun atac, 6 goluri in 2 etape scurse, gazdele au si cite doi marcatori, Eric si Iancu, fiecare cu cte 2 reusite.

La oaspeti absenteaza Andrei Cordea care a fost eliminat runda trecuta in jocul cu Gaz Metan 0-2. Sibienii au 3 goluri reusite in acest sezon, toate in deplasarea de la FCSB.

Pont: peste 1,5 goluri @ 1.42; da click aici si adauga-l pe bilet

2.Ponturi pariuri Univ.Craiova – Chindia Targoviste (18.00)

Oltenii sunt fara infringere si au un inceput bun atit in campionat, 2 victorii, cit si in calificarile Europa League, in trei partide, 2 victorii si un egal. Capitanul Bancu spera sa egaleze cel putin traseul Craiovei din editia 2014-2015, cind au avut o serie de 19 partide fara infringere, 12 victorii si 7 egaluri, intre etapele 7 si 25.

Alaturi de el regasim in echipa gazdelor inca 4 “supravietuitori”, Acka,Vatajelu, Briceag si Mateiu. Actualul capitan a prins atunci doar primele 6 jocuri, ulterior suferind o accidentare foarte grava, care l-a tinut mult timp departe de gazon.

La conferinta de presa antrenorul Corneliu Papura atragea atentia elevilor sai ca va fi un joc foarte dificil, Chindia pierzind greu la Ovidiu, cu Viitorul, dar ca vrea sa obtina maxim de puncte si dupa etapa cu nr 3.

Pont: peste 1.5 goluri @ 1.36; da click aici si adauga-l pe bilet

Dubla Zilei

Forma Dubla Zilei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Dubla Zilei
Castigate: 0 din 0
Unitati: 0

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here