Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 29.01.2020

0

Voi continua pe acelasi stil pina la finalul lunii, deoarece cotele normale nu ma ajuta foarte mult in aceasta perioada, ulterior din februarie voi reveni la ce vor majoritatea urmaritorilor, castig mic fara riscuri foarte mari. In conditiile in care chiar ne-am imprietenit cu ghinionul, vezi cum am pierdut si ieri, azi o cota de 6.57 din doua jocuri de fotbal feminin. Sa avem bafta si profit!

dubla zilei

1.Ponturi pariuri Arsenal (F) – Manchester City (F) (21.30)

Practic se intilnesc in semifinalele Continental Cup singurele echipe care au cucerit trofeul in cele 8 editii care au avut loc pina acum, gazdele de 5 ori respectiv City de 3 ori.

O motivatie in plus pentru oaspete jocul ar putea fi penultimul in cazul calificarii pentru antrenorul Nick Cushing, acesta urmind sa plece pe functia de secund la New York City in MLS.

Ultimele 5 intilniri intre cele doua au fost foarte strinse, de 4 ori in Super League, 2 victorii Arsenal, un egal si o infringere, si in 2019 finala Continental Cup, castigata cu  1-0 de gazdele de azi.

Punctul forte al gazdelor, o formatie cu multe individualitati, il constituie in mod special atacul format din olandezele Danielle van de Donk si Vivianne Miedema.

Cele doua se “vor izbi” in calea lor spre gol de internationala de 22 de ani, Keira Walsh, una dintre vedetele nationalei britanice si de asemenea cea mai buna pasatoare de la oaspete.

In atac City se bazeaza pe Ellen White si Pauline Bremer, ultima intr-o forma deosebita.

Pont:   ambele marcheaza @ 1,85; da click aici si adauga-l pe bilet

2.Ponturi pariuri Manchester United (F) – Chelsea (F)(21.30)

A doua semifinala in care se intilnesc doua formatii care nu au reusit sa treaca niciodata de aceasta borna, astfel invingatoarea ajunge in premiera in finala in actuala editie.

Chelsea este formatia care a pierdut un singur meci in actualul sezon, 0-1 cu Reading in grupele competitiei, fiind deja calificate in acel moment, dar invincibila in Super League.

Ambele echipe in forma foarte buna si cu pofta de goluri in ultimele 5 jocuri. Gazdele de azi golaveraj 10-6, iar Chelsea 20-4, o medie impresionanta de 4 goluri de partida.

Chiar daca azi nu o vor avea pe australianca, Sam Kerr, plecata pentru meciurile nationalei sale, atacul lui Chelsea condus de internationala britanica Bethany England este in continuare foarte puternic.

Pont:  peste 3,5 goluri @ 3,55; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Dubla zilei pentru 29 ianuarie 2020 – propusa de Gabi Donadoni

Pariaza aici dubla zilei si primesti bonus pana la 500 RON!

Dubla Zilei

Forma Dubla Zilei: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Dubla Zilei
Castigate: 1 din 4
Unitati: -138

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 CR7
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
3 din 475%+121.00Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
2 din 367%+3.00Vezi Ponturi
3 Red
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
0 din 10%-100.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here