Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 29.07.2019

0

Stimati prieteni desi Craiova a jucat prost pot spune ca am avut ghinion, 2-3 ocazii ale oltenilor si doua mari ale dambovitenilor, in repriza secunda, ne-au privat azi de profit. Dar nu ne descurajam si tintim o noua dubla azi, FCSB – FC Botosani respectiv IF Elfsborg – Kalmar FF, in cota de 2,33. Sa avem bafta si profit!

1.Ponturi pariuri FCSB – FC Botosani (20.00)

“Blestemele” asupra trupei lui Bogdan Andone parca nu se mai opresc, astfel dupa jocul cu armenii, Nedelcu s-a adaugat pe lista indisponibililor din infirmeria bucurestenilor.Numarul celor absenti a ajuns la 8, Gnohere, Momcilovici, Al. Stan, Pintilii, Hora, Morutan si Roman fiind ceilalti “pacienti”

Dintre acestia se pare ca sanse de a juca la returul cu Alaskent le are doar fundasul stanga Al. Stan, pe o pozitie in mare suferinta la FCSB. In conditiile in care la antrenamentul de ieri s-a accidentat si atacantul Hora, patronul echipei la demis pe preparatorul Marian Lupu.

Interesant este faptul ca in conditiile in care transferurile lui De Noojer de la Viitprul, respectiv Florin Stefan, de la Sepsi, au sanse infime sa se mai realizeze, rezolvarea problemei fundasului stanga ar putea veni de la adversara de azi.

Astfel grecul Aristides Soileidis, fundasul stanga al moldovenilor, in virsta de 28 ani, venit acum un an de la Kerkyra la Botosani, ar putea ajunge la FCSB dupa jocul de azi.

Pont: FCSB @ peste 1,5 goluri @ 1.85; da click aici si adauga-l pe bilet

2.Ponturi pariuri IF Elfsborg – Kalmar FF (20.00)

Un joc intre doua echipe in suferinta, gazdele pozitia 10 cu 18 puncte, oaspetii pe 14, loc de baraj, cu doar 13 puncte. Doua formatii care nu au mai cunoscut gustul victoriei de multe etape, Elfsborg de 7 runde, iar oaspetii de 8.

La Kalmar situatia este si mai ingrijoratoare in conditiile in care sunt sanse mici ca sa fie recuperati pina la ora jocului 4 dintre titularii pe care i foloseste in mod constant antrenorul Magnus Pehrsson.

Este vorba de Viktor Elm, Rasmus Elm, Papa Diou si Emin Nouri. Dintre ei doar Rasmus Elm are sansele cele mai mari de a fi recuprat pina la ora jocului.

Pont: Elfsborg peste 0.5 goluri @ 1.26; da click aici si adauga-l pe bilet

Dubla Zilei

Forma Dubla Zilei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Dubla Zilei
Castigate: 0 din 0
Unitati: 0

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here