Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 31.10.2019

0

Astazi avem sansa de a termina luna pozitiv asa ca nu vom forta, vom merge pe partidele de calificare in faza urmatoare a Cupei a echipelor Sepsi si Craiova. Cu speranta ca favoritii isi vor respecta blazonul sa avem bafta si profit!

dubla zilei

1.Ponturi pariuri ACS Sepsi – Astra Giurgiu (18.15)

Gazdele in campionat au cam pierdut tempoul si practic doar varianta cupei a mai ramas pentru a se mai scoate in fata propriilor suporteri.

De asemenea trupa lui Csaba Laszlo doreste sa-si ia revansa pentru infringerea suferita in campionat acum 2 saptamini, atunci cind ‘astralii’ s-au impus in fata covasnenilor, la jocul de debut al antrenorului Bogdan Andone, cu 3-2.

Pont: Sepsi marcheaza @ 1.29; da click aici si adauga-l pe bilet

2.Ponturi pariuri FC Voluntari – Univ. Craiova (21.00)

Oltenii vor sa-si ia azi revansa in fata ilfovenilor dupa ce acestia i-au eliminat in semifinale editia trecuta a Cupei.

Ambele echipe vor evolua aproximativ cu cele mai bune echipe deoarece doresc sa obtina calificarea pentru a mai atenua evolutiile slabe din campionat. Cu atit mai mult elevii lui Piturca, care de la venirea acestuia au cam dezamagit si practic cupa este varianta cea mai usoara pentru a prinde Europa.

Se pare ca Piturca s-a decis sa utilizeze sistemul 4-2-3-1 si in conditiile in care sunt indisponibili Alexandru Mățel, Alexandru Mateiu și Renato Kelic, cu siguranta vor fi printre titulari dintre fotbalistii care au evoluat mai putin, precum Laurențiu Popescu, Tiago Ferreira, Kamer Qaka, Luis Nițu sau Alexandru Ioniță.

Gazdele sunt fara victorie in campionat de 9 jocuri, mai mult nu au reusit sa marcheze gol in ultimele 3 partide, o ineficacitate alarmanta.

De asemenea ultimele 3 partide ale oltenilor au fost de sub 2,5 goluri. Trupa pregatita acum de Piturca este neinvinsa in ultimele 6 confruntari cu cei de la Voluntari, mai mult au castigat ultimele 4 dueluri directe.

 Pont: Craiova se califica @ 1,35; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Dubla zilei pentru 31 octombrie 2019 – propusa de Gabi Donadoni

Pariaza AICI dubla zilei de azi si primesti bonus pana la 500 lei!

Dubla Zilei

Forma Dubla Zilei: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Dubla Zilei
Castigate: 1 din 2

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Red
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
7 din 978%+255.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here