Everton – Tottenham ponturi pariuri 10.02.2021

Scris de Kareka10/02/2021

Miercuri seara de la ora 22:15 se va disputa un duel intre Everton si Tottenham, 2 forte din Premier League Anglia, meci ce va conta pentru Cupa FA. Una dintre cele mai frumoase arene de fotbal, Goodison Park va gazdui acest derby al Cupei FA.

⚽ 1. Everton.

Vine dupa un meci de infarct cu „diavolii rosii” pe Old Trafford, reusind sa egaleze in minutul 90+5 prin Dominic Calvert-Lewin, dupa ce a fost condusa in doua randuri, prima oara cu 2-0, iar apoi cu 3-2. Acest egal cu siguranta a ajutat-o sa nu piarda legatura cu locurile care duc in cupele europene.

A fost invinsa o singura data in ultimele 5 partide jucate in ambele competitii, in partida de pe teren propriu cu Newcastle, cu scorul de 2-0. In turul trecut de Cupa FA a trecut de Sheffield Wed cu scor de neprezentare.

Tanarul atacant englez Dominic Calvert-Lewin este cel mai bun marcator al echipei reusind sa inscrie de 13 ori in Premier League.

⚽ 2. Tottenham.

Nu se poate lauda foarte mult cu forma prin care trece, chiar daca in weekend a reusit o victorie de moral pe teren propriu, cu West Brom, cu scorul de 2-0. Inainte de aceasta venea dupa 3 infrangeri consecutive.

In prezent se afla pe locul 8, cu un golaveraj bun, cu 36 de goluri marcate si 22 primite. In etapa trecuta de Cupa FA a trecut de mal slab cotata Wycombe, cu 4-1.

Cei mai buni marcatori ai echipei londoneze sunt Harry Kane si Heung-Min Son, amandoi cu 13 goluri reusite in Premier League.

⚽ 3. Intalniri directe

In 4 din ultimele dueluri directe jucate pe acest teren s-au marcat goluri in ambele porti. Un pronostic pe goluri la acest meci poate face parte usor din biletul zilei cota 2.

⚽ 4. Everton – Tottenham echipe probabile:

Everton (4-3-1-2): Olsen – Digne, Godfrey, Keane, Holgate – Gomes, Davies, Doucoure – Rodriguez – Richarlison, Calvert-Lewin.
Tottenham (4-2-3-1)
: Lloris – Aurier, Sanchez, Aldeweireld, Davies – Ndombele Hojbjerg – Lamela, Lucas, Son – Bale.

⚽ 5. Everton – Tottenham cote pariuri

Multe pariuri cu cote interesante pentru acest meci la Netbet, o casa de pariuri cu bonus pariu fara risc.

Pentru pronosticul egalitate cu goluri avem cota 4.35.

⚽ 6. Everton – Tottenham ponturi pariuri

Everton – Tottenham ponturi pariuri

Derby-ul Cupei FA din aceasta zi de miercuri, va avea loc la Liverpool, intre 2 echipe cu pretentii la cupele europene, castigarea acestui trofeu facilitandu-le calficarea direct acolo.
Totusi pana la castigarea acestei cupe mai sunt multi pasi, ambele echipe fiind obligate sa incerce in acest meci sa deschida scorul cat mai repede. Dupa cum o arata si cotele va fi o partida echilibrata, dar cu siguranta vom avea si goluri, motiv pentru care am mizat pe pronosticul ambele echipe inscriu. In ultimele 2 partide jucate de echipa gazda s-au marcat goluri de ambele parti.
De asemenea Tottenham a incasat cel putin un gol in 5 din precedentele 6 partide disputate.
In 4 din ultimele 5 dueluri directe avute cu Everton ca gazda, s-a marcat cel putin o data de fiecare parte.
Kareka
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Everton – Tottenham
Pronostic: 
Ambele echipe inscriu
Cota: 
1.90 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: