Biletul zilei fotbal 02.10.2021

0

Biletul zilei fotbal 2 octombrie 2021 – Pentru sambata iti propun un bilet cu o cota de 2.92. Il poti plasa pana la ora 18:00 si pe el vei gasi 3 pronosticuri.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei fotbal 2 octombrie 2021

Ponturi pariuri Montpellier – Strasbourg (18:00)

Din punctul meu devedere Montpellier are unul dintre cele mai bune atacuri din Ligue 1. Dispune de avantajul terenului propriu si sunt destul de sigur ca va practica, ca de obicei de altfel, un fotbal ofensiv.

A avut 4 dispute acasa, iar in toate a inscris de minim 2 ori si de fiecare data a facut-o macar o data in prima ora de joc. Strasbourg a fost implicata in 8 confruntari si in 6 dintre ele a incasat cel putin un gol pana in minutul 70.

Pont: Montpellier inscrie pana in minutul 70, cota 1.45 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Nice – Brest (22:00)

Nice este echipa mai puternica, cu un lot mai valoros si cu un antrenor mai bun. Evolueaza pe teren propriu si sunt foarte sigur ca va tinti cele 3 puncte, iar parerea mea este ca le va obtine pentru ca are toate atuurile.

S-a impus in 4 din ultimele 6 meciuri, deci putem spune ca este intr-o forma buna. Brest nu are nici o victorie in acest campionat si a fost invinsa in 4 din cele 8 runde parcurse, iar moralul jucatorilor este cel mai probabil afectat.

Pont: victorie Nice, cota 1.60 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Atletico Madrid – Barcelona (22:00)

Stim cu totii ce degringolada este la Barcelona si mi se pare putin probabil ca ea sa isi revina tocmai acum. Fara Messi si cu foarte multe absente, inclusiv cea a antrenorului de pe banca, nu prea vad cum ar putea sa castige la Madrid.

Gruparea catalana are o singura victorie in ultimele 5 partide si atmosfera din vestiar este foarte proasta. Atletico are doar o infrangere in actuala stagiune si aceea venita intr-o deplasare, la Alaves, ea pierzand atunci la limita, cu 0-1.

Pont: sansa dubla 1X, cota 1.26 >> CLICK AICI pentru a paria!

Cota 3

Forma Cota 3: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Bilet Fotbal
Castigate: 7 din 18
Unitati: +364

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
46 din 72 64% +806.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here