Biletul zilei fotbal 03.10.2021

0

Biletul zilei fotbal 3 octombrie 2021 – Duminica voi incerca un bilet cu o cota de 3.17. El este format din 4 pronosticuri si poate fi plasat pana la ora 16:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei fotbal 3 octombrie 2021

Ponturi pariuri Monaco – Bordeaux (16:00)

Din punctul meu de vedere doar Monaco poate sa inscrie de 3 ori pentru ca are un atac extraordinar. Pe faza defensiva sufera si nu este exclus sa primeasca gol, iar eu cred ca va iesi spectacol.

Gruparea din Principat vine dupa 4 dispute in care a marcat si ea si adversara sa. Bordeaux a avut 8 meciuri in acest sezon si doar intr-unul dintre ele, un 0-2, pariul GG sau 3+ nu a fost castigator.

Pont: GG sau 3+, cota 1.42 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri St Etienne – Lyon (21:45)

Cele doua formatii au ofensive de calitate si nu este exclus sa vedem goluri in ambele porti. Sunt de parere ca niciuna dintre ele nu se va multumi cu un punct, asadar nu au motive sa se cantoneze in aparare.

In 7 din cele 8 partide ale lui St Etienne pariul GG sau 3+ a iesit, exceptia fiind un 0-2 cu Montpellier. La fel s-a intamplat si in precedentele 4 dueluri ale lui Lyon si eu sper ca acest scenariu se va repeta.

Pont: GG sau 3+, cota 1.34 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri AS Roma – Empoli (19:00)

Eu o vad pe Roma mai puternica si de aceea ma astept sa se impuna. Are un lot mai valoros, iar pe banca tehnica sta mult mai bine si pe langa aceste aspecte, va dispune de avantajul terenului propriu.

A primit vizita a 5 formatii in actuala stagiune si pe toate le-a invins, ceea ce spune multe despre forta ei pe Olimpico. A castigat ultimele 3 intalniri directe avute cu Empoli si are din acest punct de vedere un avantaj moral.

Pont: victorie AS Roma, cota 1.40 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Granada – Sevilla (22:00)

Nu prea vad cum ar putea pierde Sevilla pentru ca este net superioara adversarei sale. Asta ne-o arata si clasamentul pentru ca este cu 15 locuri in clasament mai sus decat aceasta, iar asta spune multe.

Este neinvinsa in toate cele 8 jocuri in acest sezon, asadar este o nuca tare. Granada a avut 7 meciuri si in niciunul nu s-a impus, iar moralul jucatorilor este cel mai probabil afectat.

Pont: sansa dubla 2X, cota 1.19 >> CLICK AICI pentru a paria!

Cota 3

Forma Cota 3: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Bilet Fotbal
Castigate: 7 din 20
Unitati: +164

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
50 din 78 64% +883.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here