Biletul zilei fotbal 04.07.2021

0

Biletul zilei fotbal 4 iulie 2021 – Mizez pe 4 evenimente pe biletul pe care il propun pentru duminica. Are o cota de 3.11 si poate fi plasat pana la ora 17:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei fotbal 4 iulie 2021

Ponturi pariuri Chapecoense – Bahia (17:00)

Nu vad ca vreuna dintre echipe sa se multumeasca cu o remiza si de aceea cred ca vor ataca. Ambele au atacuri bune, insa sufera cand vine vorba de faza defensiva.

Chapecoense vine dupa 5 meciuri in care borna de 2 goluri a fost atinsa. La fel s-a intamplat si in ultimele 3 partide in care a fost implicata Bahia.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

Pont: peste 1,5 goluri, cota 1.40 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Sport Recife – Palmeiras (22:00)

Palmeiras este echipa mai puternica, ea fiind cu 12 locuri mai sus in clasament decat adversara. Nu cred ca va pierde si in plus, nu vad sa se inscrie prea mult pentru ca gazdele se vor apara foarte bine.

Felipe Melo si compania au un singur esec in timp regulamentar in ultimele 9 dueluri si in 8 dintre s-a marcat de maxim 4 ori. Sport Recife e fara victorie de 4 dispute si in toate au fost cel mult 3 reusite pe tabela.

Pont: 2X & sub 4,5 goluri, cota 1.31 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Lillestrom – Mjondalen (19:00)

Mie mi se pare ca Lillestrom este formatia mai valoroasa si de aceea nu prea vad cum ar putea fi invinsa acum. Practica un fotbal destul de inchis si nu cred ca vom vedea spectacol.

Nu a mai pierdut de 4 jocuri si in toate s-a marcat de cel mult 3 ori. Mjondalen a castigat doar in prima din cele 8 etape parcurse, iar in toate aceste confruntari bariera de 3 goluri nu a fost depasita.

Pont: 1X & sub 4,5 goluri, cota 1.37 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Sarpsborg – Molde (19:00)

De cativa ani buni Molde este una dintre fortele din Norvegia. Da piept cu un adversar modest si ma astept sa inscrie destul de rapid.

In ultimele 5 intalniri a marcat inca din prima ora. Sarpsborg are o aparare modesta care a incasat gol pana in minutul 80 in 3 din precedentele 4 partide, una fiind chiar cu oponenta de acum.

Pont: Molde inscrie pana in minutul 80, cota 1.24 >> CLICK AICI pentru a paria!

Cota 3

Forma Cota 3: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet Fotbal
Castigate: 7 din 24
Unitati: -336

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here