Biletul zilei fotbal 05.08.2021

0

Biletul zilei fotbal 5 august 2021 – Iti propun pentru joi un bilet care are cota 3.03. Voi miza pe 4 evenimente, iar primul are startul programat la ora 17:30.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei fotbal 5 august 2021

Ponturi pariuri Unirea Constanta – Hermannstadt (17:30)

Cel mai probabil Hermannstadt se va bate la promovare in acest sezon. De la mijloc in sus ii are pe Valentin Buhacianu, Baba Alhassan, Silviu Balaure, Ionut Nastasie si Petrisor Petrescu care pot face diferenta.

In runda inaugurala, impotriva Buzaului, gruparea ardelenea a marcat de 2 ori. Unirea Constanta a incasat 2 goluri in prima etapa, cu Concordia Chiajna, deci nu are o defensiva foarte exacta.

Pont: Hermannstadt marcheaza, cota 1.29 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Lincoln – Slovan Bratislava (19:00)

O stim cu totii pe Lincoln din dubla cu CFR Cluj si am vazut ca este o trupa destul de modesta. Da peste un adversar pe care nu cred ca il poate invinge si de la care poate primi cel putin 2 goluri.

In ambele meciuri cu Deac si compania a pierdut si a incasat cate 2 goluri. Slovan Bratislava a inscris de minim 2 ori in ultimele 3 partide si doar pe una a pierdut-o, la limita, 3-2 la Young Boys.

Pont: 2X & peste 1,5 goluri, cota 1.45 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Rosenborg – Domzale (20:00)

O vad ceva mai puternica pe Rosenborg, ea avand mai multa experienta pe plan european. Evolueaza acasa si va incerca sa ia o optiune serioasa de calificare.

Vine dupa 6 victorii la rand, iar ultimele 3 au fost clare, la minim 3 goluri diferenta. In primele 2 tururi Domzale a inregistrat remize cu modestele Swift Hesperange si Honka, deci este limpede cam la ce nivel este.

Pont: victorie Rosenborg, cota 1.35 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Maccabi Haifa – HB Torshavn (20:00)

Campionatul din Israel este cu mult peste cel din Insulele Feroe. Maccabi Haifa are un lot mult mai valoros ca al adversarei sale si are si avantajul terenului propriu.

A castigat ultimele 3 confruntari avute, iar 2 au fost in aceasta competitie, cu Dinamo Tbilisi. HB Torshavn a participat in aceasta editie de Liga Campionilor, ea fiind eliminata de amatorii de la Inter Club d'Escaldes din Andorra.

Pont: victorie Maccabi Haifa, cota 1.20 >> CLICK AICI pentru a paria!

Cota 3

Forma Cota 3: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Bilet Fotbal
Castigate: 7 din 17
Unitati: +464

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
45 din 67 67% +1148.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here