Biletul zilei fotbal 05.10.2021

0

Biletul zilei fotbal 5 octombrie 2021 – Incerc marti un bilet care are o cota de 3.15. Este format din 4 evenimente si toate au startul programat la ora 21:45.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei fotbal 5 octombrie 2021

Ponturi pariuri Altrincham – Grismby (21:45)

Cele doua formatii au atacuri bune si oricare dintre ele poate marca foarte rapid. Pe faza defensiva ele nu arata extraordinar si sunt sanse destul de mari sa vedem goluri in ambele porti.

Altrincham a avut 7 intalniri in actuala stagiune si in 5 s-a inscris pana la pauza. La fel s-a intamplat si in 6 din precedentele 7 confruntari in care a fost implicata Grimsby.

Pont: gol in prima repriza, cota 1.42 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Boreham Wood – Torquay (21:45)

Boreham Wood este echipa mai in forma, ea fiind cu 9 locuri mai sus in clasament decat adversara de acum. Pe langa asta, va dispune de avantajul terenului propriu si in lupta pentru promovare are nevoie de un rezultat pozitiv.

A pierdut doar intr-una din cele 9 runde parcurse si asta se intampla intr-o deplasare. Torquay a evoluat de 4 ori pe teren strain in acest campionat si doar o data a castigat.

Pont: sansa dubla 1X, cota 1.37 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Halifax Town – Notts County (21:45)

Sunt destul de sigur ca Halifax Town va inscrie pentru ca are forta ofensiva. Va evolua pe teren propriu si nu cred ca se va cantona in aparare in incercarea de a smulge o remiza care nu prea o ajuta.

De 4 ori a jucat acasa in actuala stagiune si de fiecare data a marcat. Notts County a scapat fara gol primit doar in 2 din cele 9 etape de pana acum, deci nu are o aparare extraordinar de bine pusa la punct.

Pont: Halifax Town peste 0,5 goluri, cota 1.35 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Woking – Dag & Red (21:45)

In opinia mea Dag & Red este mai valoroasa, ea fiind cu 10 locuri mai sus in clasament ca oponenta sa. Principalul ei atu este atacul, care cred eu ca va marca si de aceasta data cel putin o data.

A facut-o in 8 din cele 9 meciuri din acest sezon, iar asta spune multe despre forta ei ofensiva. Woking a avut 7 partide si doar intr-una dintre ele nu a primit gol, iar la ultima vizita la aceasta adversara a incasat nu mai putin de 3 goluri.

Pont: Dag & Red peste 0,5 goluri, cota 1.20 >> CLICK AICI pentru a paria!

Cota 3

Forma Cota 3: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Bilet Fotbal
Castigate: 7 din 18
Unitati: +364

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
46 din 72 64% +806.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here